Forza Fighters

Bækkelaget slått gul og blå !

Vel, vel, det var kanskje ikke akkurat helt tilfelle, men GIF Fighters klarte å trekke det lengste strået i Bækkelagshallen denne lørdagen.  Kampen i dag begynner akkurat slik det har vært de siste kampene med å ligge under etter første periode, og så må man deretter begynne å jage etter for å kunne  komme foran i målprotokollen.  Disse førsteperiodene begynner nesten å bli en vane, men det er et velkjent GIF fenomen og som man har sett i en årrekke og i alle årsklasser.  Husker spesielt «peptalken» jeg tok til 92 gutta før en kvartfinale i TV-Boden cup for mange år siden:  » Okey gutta, vi får en i rævva tidlig, og så kan vi begynne å spille! »  Vi vant 5-1 etter att motstanderlaget gikk i ledelse etter ca. 2 min. av første periode. MÅ DET VÆRE SÅNN?  GIF Fighters kommer ut av garderoben etter første pause, og laget har tydelig til hensikt å vise seg fra en absolutt bedre side.  Perioden blir vunnet etter tidvis godt spill, og GIF Fighters går i ledelsen etter to perioder med 4-6.  Skulle gjerne ha visst hva som blir sagt i garderoben i første pause, men det ga så absolutt utslag i kampens andre periode.  Siste periode ender 2-2, og GIF Fighters vinner i Bækkelagshallen 6-8 og sikrer fortsatt fjerdeplassen i årets eliteserie.  Carl Bacolod på skikkelig scoringshumør med tre nettkjenninger i dag, Robin Norstrøm 2, Tommy Midtsveen 2 og Tobbe 1.  Mads Rongsjord tilbake etter skade, og godt er det!  Gutten nå bosatt på Åneby, er alltid savnet når han ikke spiller.  Personlig håper jeg å kunne se et GIF lag en eller annen gang i nær fremtid som tar førsteperioden, og som bare eskalerer videre utover kampen.  Ferdighetene er så absolutt tilstede så de kan trygt gjøre det, men så er det dette med «gameplan» da…  HVA ER DET?

Vi ligger på fjerdeplass per nå i årets eliteserie, og vi har innfridd over forventning og ligger meget godt plassert.  Laget kan så absolutt overraske, da det fortsatt slik vi ligger an nå, kan nå laaaangt i et sluttspill.  GIF Fighters liker sluttspill, da vi slipper å barbere oss etter hvor langt vi kommer.

TD

← Revansje over BSK smakte godt!   |   Uavgjort i Lihallen →