Uavgjort i Lihallen

Mye forfall for Coach Rosenkvist i dag med hele 4 spillere ute av de 10 som startet mot Sarpsborg, og Henrik Røkke «på snørra på isen», samt en uggen keeper i Andreas som har kjenning av en vintersnue. Ikke akkurat optimalt, da Sagene har vist seg bra de siste kampene og er absolutt å regne med mot et ganske ungt GIF Fighters i dag.  Joakim Løvholm (16), Viktor Jashari (17) og  Sindre Buraas (18), utgjør backplass i dag sammen med Thomas Aas som den erfarne, og de gjør tingene bra til tross for sin unge alder og manglende erfaring på dette nivået. Litt morsomt å se at de «bryner» seg på spillere som kanskje har spilt innebandy like lenge som de er gamle, men unggutta jobber på og viker ikke for de mer erfarne fra Sagene.

Det blir en tett kamp med uavgjort i samtlige tre perioder, der det står 7-7 når sluttsignalet lyder.  GIF Fighters ligger under i målprotokollen fra start, og kommer først i ledelse på 6-5 tidlig i tredje periode.  Slutten av kampen blir preget av høy intensitet og dertil innsats, når begge lag øyner muligheten til seier.  Det blir stort trøkk og med bare 10 sek. igjen på klokka  får Andreas så vidt fingra på en ball som er på vei over målstreken, og som dermed hindrer Sagene med å ta med seg alle poengene hjem til Bjølsenområdet.  Bacco er tilbake og godt er det, og med to fine nettkjenninger i dag blir han GIF Fighters’ BB.  Bjørn Lundgren med sin første scoring for GIF Fighters (kjøkkenveien),  Robin Norstrøm med 2, Hansa 1 (PP) og kaptein Tex 1.