Forza Fighters

Sharks beit godt ifra seg !

Fredag, og GIF Fighters har bortekamp mot Sharks i Sarpsborg  kl.19.00.  Stress for å komme seg ut av Oslogryta før man blir fanget av hovedstadens fredagsrush, og for å få en best mulig forberedelse til kveldens kamp mot Sarpsborg. Været er heller ikke det beste med snø og vind, og dette resulterer i at man blir sittende å stampe i køen ut av byen.  Saktegående kø, irriterende, belastende for psyken og stressende for kroppen, men det er bare å følge på for å prøve å rekke fram til Sarpsborg i sånn noenlunde tid før kampstart. 

Sarpsborg feier oss av banen med hele 9-2,  og vinner rettmessig og  fortjent, da de er så mye bedre enn oss denne fredagskvelden.  GIF Fighters nyervervelse Bjørn Lundgren (fra FBC Malmø) gjør sin debut i bortetrøya, og  Bacco (Carl Bacolod) er tilbake fra langt skadeavbrekk.  Det ville seg likevel ikke for GIF Fighters i dag, og Anders Bøckmann i Sharksmålet var i det umulige hjørnet og sto i veien for de fleste fremstøtene av Nittedalslaget.  5-1 til hjemmelaget etter første periode, 7-1 etter andre, og til slutt 9-2 i sluttprotokollen.  GIFs målgjørere er Tex og Tommy, og som vår BB i dag kåres Tobbe.  Tirsdag får vi besøk av Sagene i Lihallen kl. 19.00, og de må belage seg på strevsom tur fra Bjølsen til Nittedal i rushet, vær og vind. Forhåpentligvis rekker de fram i tide for en optimal og god forberedelse til kampen, men det kan godt gå skeis da det mest sannsynlig vil ta mere enn de vanlige 20 minuttene å komme seg til Lihallen denne dagen.  Neste fredagskamp i Sarpsborg tar jeg fly fra Gardermoen til Rygge, og leier bil de siste milene til Sarpsborg  og priser meg lykkelig for at jeg er tilskuer og ikke innebandyspiller på elitenivå i Norge. 

TD

← Uavgjort i Lihallen   |   12 Giffere til U19 samling 22-23 februar ! →