Unødvendig tap mot Tunet

Med seier i dag kunne vi tatt tabelltoppen i G17-elite serien, men slik skulle det ikke gå.

Vi stiller med tre rekker , har bra forberedelser, men får en forferdelig start på kampen.  Personlig feil, et PP uten mål og mening, så to nye personlige feil, og vi ligger under med 3-0 etter 1. periode.  Pass inn i slottet fra backplass når vi ligger presset og alt virker unødvendig risikabelt.  Her burde det ha vært enklere løsninger med flere oppspill langs vantet.

2. periode, og vi er nødt til å gå ned på to rekker, og spillet bedrer seg.  Vi reduserer til 3-1 ved Olav, som fyrer et nydelig skudd fra høyresiden.  Men kun minuttet senere blir vi igjen hardt straffet med nok en personlig feil, og Tunet går opp i 4-1 ledelse.  Men vi fortsetter bedre enn Tunet nå og reduserer to ganger før perioden er over.  Vi få en utvisning mot slutten av perioden (har jeg sett denne karen i utvisningsboksen før ?) men holder heldigvis nullen i undertall.

3. periode starter der hvor vi sluttet i forrige periode, og Magnus kvitterer til 4-4 på et godt langskudd etter drøye 45 sekunder.  Vi får da helt troen på seier, og utover i perioden får vi en del sjanser  men Tunet har også sine.  Når det gjenstår ca. 2 minutter av kampen  får Henrik en gyllen sjanse til å føre oss i ledelse og skal bare putte ballen i mål, men i skuddøyeblikket blir han kakket på kølla og får ikke skutt.  Straffe og utvisning tror vi, men den gang ei, Tunet kontrer og går i ledelse 5-4.  Så urettferdig kan det være noen ganger, men vi fortsetter å presse på alt vi makter for utligning og har flere gode sjanser. Men det ville seg ikke, og vi må smertefullt vende hjem til Nittedal med tap 5-4 for Tunet.

Det er vel en rekke som har fått et snev av Tunet syndromet etter denne kampen.  Vel, vel, vi har fortsatt en mulighet igjen i serien da vi møter Tunet nok en gang, så vi får rette opp dette ved neste møte.  I dag når vi ikke opp til den standard vi vanligvis er, og kampen blir preget av altfor mange personlige feil.  Dette er synd, da U19 landslagssjefen var på tribunen og overvar kampen.  Når det er sagt, var det tidvis godt spill og en del gode kombinasjoner å se, så vi lover å komme sterkere tilbake ved neste korsvei.  Det er jeg ikke i tvil om!

Tunet IBK – GIF Fighters:  5-4   (3-0)(1-3)(1-1)        Skudd : 20-20    (5-6)(7-7)/8-7)

01.02    1-0    Tunet
14.49    2-0    Tunet
18.00    3-0    Tunet

24.12    3-1    Olav            pass : Joakim
25.09    4-1    Tunet
25.30    4-2    Mikkel      pass: Olav
29.00    4-3    Edvin        uass.

40.25    4-4    Magnus     pass: Edvin