På vinnersporet igjen for G17 !

Igjen er det samme som gjelder i G17-elite serien , og med seier i dag kunne vi innta tabelltoppen .  Slik ble det , og vi taper ikke 2 kamper på rad i seriespillet .

Vi stiller med tre rekker også i dag , og det blir en jevnspilt første periode mot BMIL .  De kjemper det de kan , men etter ca. 6 minutter fører Limo GIF Fighters i ledelsen med et fint skudd  og rett i mål .  BMIL henger fortsatt med og spiller jevnt med oss , og klarer å utligne halvveis i perioden .  Flere mål blir det ikke i denne perioden , og 1-1 til første pause .

Vi fortsetter med tre rekker også i 2. periode , og halvveis spilt blir vi nok en gang straffet av personlige feil og BMIL tar ledelsen 2-1 .  (trodde vi hadde lært av kampen dagen før mot Tunet og luket bort dette ! )  Men vi henger ikke med nebbet og vi fortsetter bra , og føler egentlig at vi har full kontroll på kampen .  Vi scorer 2 ganger før periodens slutt og er i ledelse 2-3 .

Vi fortsetter å «male» på i 3. periode , og to nye mål kommer i løpet av de første 5 minuttene .  Så sovner vi litt, og BMIL kommer farlig frempå med 2 avslutninger som smeller i «tverra» .  Resten av perioden blir preget av mye sjansesløsing , og vi er ikke helt «venn» med den røde ballen og det myke underlaget , men perioden ebber ut komfortabelt med 2-5 seier til oss .

Forrige møte endte 0-6 i vår favør , denne gang 2-5 , og vi benyttet alle 3 rekkene hele kampen .  Må ærlig innrømme at jeh lurte fælt på hva som skulle gjøres før den siste perioden , men Head Coach valgte å kjøre på med samtlige 3 rekker .  GIF svarte på responsen , og vant siste periode med 2-o .  Nå har vi inntatt tabelltoppen og er vel der vi egentlig burde være .  Well done boys !

BMIL – GIF Fighters  : 2-5    (1-1)(1-2)(0-2)        Skudd :  16-14     (7-5)(3-5)(6-4)

05.59    0-1     Limo        pass: Raymond

10.13    1-1     BMIL

28.46     2-1     BMIL

33.34     2-2     Adrian     pass: Joakim

37.13     2-3     Henrik     pass: Simen

44.12     2-4     Edvin      pass: Magnus

45.09     2-5     Olav        pass: Joakim

← Enkelt videre i kvartfinalen regionscupen for G17 !   |   Unødvendig tap mot Tunet →