Forza Fighters

Enkelt videre i kvartfinalen regionscupen for G17 !

Etter å fått W.O. i 1/8 dels finalen  mot Fet, var det klart for å møte Holmlia i 1/4 finalen årets regionscup G17.  Holmlia ligger godt plassert i G17-1. div. med 4 seiere og 2 tap, men i dag ble de nummeret for små mot GIF Fighters.  I fotball er det en klar nivåforskjell mellom interkrets og 1. div., og slik er det også i innebandy mellom G17-elite og G17-1.div.  

Vi stiller kun med to rekker i dag, da mange spillere også har oppdrag på G19-elite samt Herrer rekrutt senere på dagen.  Holmlia får smertelig erfare at man ikke har den samme tiden med ballen som det kanskje er vante til, og enkelte ganger blir de regelrett fratatt ball når det går for sakte. Teknikk og skuddferdighet er det også en del forskjell på.

Vi scorer jevnt og trutt i samtlige 3 perioder, og var såpass overlegne og med mange fine kombinasjoner som ofte resulterte i mål.  GIF Fighters hadde mer og bedre pasninger og spill, og Holmlia ble slått klare 15-1 i Romsåshallen i dag.  Poengene (mål/pass) ble jevnt fordelt på de to rekkene som spilte: 14 poeng til hver.  Vi er videre til semi !

GIF Fighters – Holmlia:   15-1    (4-0)(4-0)(7-1)

← 12 Giffere til U19 samling 22-23 februar !   |   På vinnersporet igjen for G17 ! →