Forza Fighters

Gothia Innebandy Cup 2014 Gutter 16

Tidligere år har både 95 og 96 årgangen kommet til A-sluttspill i B16 i Gothia Innebandy Cup, så det var en spent 97 gjeng + Edvin som dro av gårde til årets utgave i Gøteborg. Målet var å gjøre det bedre enn dette, og kanskje komme helt fram til en finale. Man skal sette seg høye mål! I tillegg skulle man prøve ut en ny formasjon som kun var utprøvd på 3 treninger. Vi kan vel si med en gang at dette fungerte meget godt.

I første kamp i gruppespillet på fredag møtte vi Lindås Waves som er regionsmestere i Gøtaland.  Vi gjør en god førsteperiode og det står 1-1 til pause.  I andre periode får vi 2 utvisninger og en personlig feil som gjør sitt til at vi taper kampen 4-1.  Vi gjør en god kamp, men blir beseiret av en bedre motstander.  Mål: Anders  Ass.: Joakim

Lørdag skulle det gå langt bedre, og første motstander var Engelholm fra Skåne.  Vi starter bra og får et godt grep på kampen da Edvin goaler 2 ganger før det er spilt 10 min. av første periode.  Mot slutten av perioden pådrar vi oss en utvisning og må da starte andre periode i undertall .  Dette gjør at vi sliter litt unødvendig mye og spillet vårt blir preget resten av kampen.  Heldigvis er Anders på hugget, og avgjør kampen til vår fordel når det gjenstår ca. 4 min. å spille.  Vi vinner 3-0 og kan si at vi spilte en grei kamp.  Mål: Edvin 2, Anders 1  Ass.: Olav, Magnus

Andre kamp for dagen var mot Sødra Vings, et lag som kommer ca. 8 mil sør for Gøteborg.  De hadde tapt sine 2 første kamper hhv. 11-0 og 7-0, og vi var da nokså sikre på seier. Vi var meget bevisste på å ikke undervurdere vår motstander, og det skulle vise seg at de kjempet som løver og fikk oss litt ut av stilen .  Det florerte med feilpass og unøyaktigheter , men til tross dette inner vi komfortabelt 10-2 .  Det var ikke så mange på motstanderlaget som virkelig kunne spille innebandy må det sies.  Mål: Olav 3, Mikkel 2, Audun 2, Edvin, Adrian, Anders  Ass.: Edvin 3 , Audun2 , Olav 2, Mikkel, Tommy

Med dette blir vi nummer 2 i vår gruppe , og er dermed klare for søndagens A-sluttspill som er vårt første delmål .  Vi slipper å spille 1/16 finale og går rett inn i 1/8 finale mot Jønkøping .  Det skulle vise seg at dette laget var godt på høyde med Lindås Waves, hvis ikke hakket bedre.  Vi kjemper godt i første periode men sliter litt de første 10 minuttene.  Tommy gjør et par feberredninger og som holder oss inne perioden ut og til 0-0.  Andre periode og det er Jønkøping som går i ledelse etter et par minutter og det kanskje fortjent.  Men vi reiser oss!  Olav finner Magnus med en tversover, han kvitterer med et godt langskudd og vi er dermed like langt. Når så Edvin setter 2-1 til GIF et par minutter senere har vi faktisk troen på seier.  Men Jønkøping satser alt og førsterekka deres blir matchet hardt og de klarer å snu da vi blir litt uoppmerksomme og vi taper 2-3.  Litt surt!  Vi har faktisk like mange skudd på mål som Jønkøping i denne perioden (10-10), og kunne godt ha scoret et par mål til.  Tommy gjør en kjempekamp i buret og redder oss fra flere baklengsmål.  Mål: Magnus, Edvin   Ass.: Olav, Magnus

Litt skuffet må man få lov til å være over å ikke komme lengre i turneringen, men samtidig har vi spilt godt og med ny forsvarsformasjon.  Gutta ble proppet fulle av frukt og restitusjonsdrikker for å holde gnisten oppe, men vi ryker altså ut av cupen tidligere enn det vi hadde forespeilt oss.

Vi er godt fornøyd med hele oppholdet i Gøteborg, og tror også at de tilreisende foreldre også storkoste seg.  Gutta oppfører seg eksemplarisk, men vi kunne godt vært foruten et par nattranglere da det tar på kreftene hvis vi skal kunne nå helt fram.

«We’ll be back Next year», og da med Gutter 18 (96/97) med samme mål for øye – nemlig å ta med den største bøtta hjem!

 

← Unødvendig tap mot Tunet   |   GIFere i Gothia Cup →