Forza Fighters

Første stikk mot Tunet i G17-Elite

Første møte med Tunet i G17-Elite ga oss vår fjerde seier på rad i årets serie.

Siden G17 har så mange gode spillere, er disse også med å spiller på G19-Elite og G19-Rekrutt.  Før kampen i dag mot Tunet, hadde nesten alle spilt kamp tidligere på dagen – og selvfølgelig er det da ikke rom for den ellers gode oppladningen vi bruker å ha.  Hos noen savnet vi også det vanlige overskuddet vi er vant med å se, og det ble merkbart mot et Tunet lag som stilte med 2 gode rekker.

I dag starter vi med 3 rekker og får en bra start på kampen ved tidlig ledelse etter 03.19, da Eivind  (på sitt vanlige vis) setter GIFs første for dagen med ett slagskudd fra midten etter pass av Anders.  Edvin følger så opp med å øke ledelsen til 2-0 etter 06.46 etter pass fra Simen, men vi får snart erfare at Tunet slett ikke er noen «kasteball».  De er fysisk sterke og løpsvillige fremover, og det går knapt et minutt før de reduserer til 2-1.  Selv om GIF kanskje er det lille hakket bedre i denne perioden, kommer det ikke flere scoringer og vi går til første pause med ledelse 2-1.

Andre periode starter som første, og det er Edvin som øker GIFs ledelse til 3-1 etter 25.03 med en lekker nettkjenning etter pass fra Simen.  Det jevner seg ut mer og mer, og Tunet både reduserer og kvitterer allerede etter et par minutter.  Men igjen kommer Eivind i sin favorittposisjon og fyrer av, og igjen finner ballen nettmaskene bak Tunets keeper slik som i første periode. Tid 28.28.   Foran med 4-3 nå,  og resten av perioden blir jevnspilt uten at det kommer flere scoringer.  Vi er fortsatt i ledelse med ett mål foran tredje periode, selv om vi spiller litt tamt til oss å være,  samt at vi ikke helt får til vårt vanlige gode spill.

I pausen gjøres det om litt og GIF går ned på 2 rekker, og det skulle vise seg å gjøre susen.  GIF øker til 5-3 , 6-3 og 7-3 og Tunet henger ikke helt med i periodens første 12 minutter.  Spesielt 5-3 scoringen til GIF er av den lekre sorten, der Joakim er eksekutør etter pass fra Audun.  Med 8 minutter igjen av tredje periode settes så en nykomponert 3. rekke inn i kampen og det jevner seg mer til igjen.  Tunet klarer å redusere hele tre ganger før sluttsignalet går, men vi ror seieren i land med 7-6.

Vi må si oss fornøyde med vår fjerde strake seier, hvor vi også får benyttet flere spillere i dagens kamp enn det vi hadde i begge kampene mot Sveiva.  1. rekka og 3. rekka får godkjent, mens 2. rekka med 1-6 i protokollen vil nok helst glemme denne kampen fortest mulig.  BB henger veldig høyt hos meg og Edvin gjør en god søknad i dag, men trenger å bli flinkere i sitt lagspill, løfte blikket og slippe ballen tidligere.  «Spill ballen mens du kan, ikke når du må», er kanskje stikkordet…. Dette er jeg overbevist på at snart vil komme.  Tunet med sin 8-4 seier mot BMIL og 2-4 mot Sveiva visste vi derfor var av bra kvalitet, og de utfordrer oss lenge og gjorde en bra kamp i dag.  Vi ser frem til å møte dem i Høyenhall andre uka i januar, da det alltid er morsomt med tette og jevne kamper slik som i dag.

GIF Fighters – Tunet :    7-6   (2-1) (2-2) (3-3)       Skudd :   19-19    (6-5) (5-8) (8-6)

03.19   1-0   Eivind / pass Audun
06.46  2-0   Edvin / pass Simen
07.51   2-1   
25.03   3-1   Edvin / pass Simen
26.08   3-2   
27.30   3-3   
28.28   4-3   Eivind / uass.
43.06   5-3   Joakim / pass Audun
50.10   6-3   Edvin / pass Victor
52.12   7-3    Anders / pass Jørgen
52.25   7-4   
56.04   7-5   
58.46              Time out Tunet
59.41   7-6   

//  Jan Erik

← Hansa BB når Akerselva ble beseiret i Kringsjåhallen   |   Solid borteseier over Grei!! →