Forza Fighters

Solid borteseier over Grei!!

Det er som alltid mye mål i kampene mellom GIF Fighters og Grei, og det ble også denne gang et rikt målscore selv om GIF kanskje kunne unngått en eller to bakover.  Fjorårets besøk i Apalløkka endte med 10-17  i GIFs favør (27 mål totalt), så denne gang ble det litt redusert med 5-11 (16 mål totalt). Men, vi kunne godt hatt kun 3 baklengs dersom vi hadde stått distansen helt inn. 

GIF eier denne kampen fra begynnelse til slutt, og det vises mer og mer en tydelig spilleplan over hva de gjør på banen.  Første periode kjører Coach Rosenkvist på 3 rekker, for deretter å gå ned på 2 rekker i andre og tredje periode.  Spillet «bølger» litt av og til, fra det fartsfylte til «slow motion» om hverandre.  Moro å se Robin Norstrøm finne taktene, og han blir da også belønnet som GIFs BB i dag. Tommy som leverer 3 nettkjenninger og Mads som er kampens store servitør hos GIF med 4 pass (+ett mål også). GIFs spill blir mer og mer synlig når planene følges, og det er moro å se laget utfolde seg innenfor den taktikk og utførelse som Coach Rosenkvist gjerne vil ha.  Laget virker bra konformt, og det vises spilleglede som igjen får laget til å prestere mer og mer. 

GIF Fighters var vel aldri i faresonen i dag, og hele mannskapet bidro til en overbevisende borteseier over Grei med 5-11.  Hansa med 2 scoringer, og Bredli, Tex og Tobbe med hver sin i tillegg til de tidligere nevnte. 

Med dette klatrer GIF opp på fjerdeplass, foran Sveiva og Akerselva – dog bare på målforskjell.

 

← Første stikk mot Tunet i G17-Elite   |   Alltid godt å slå Sveiva for andre gang. →