Forza Fighters

Alltid godt å slå Sveiva for andre gang.

Seier nr 2 mot Sveiva på 1 uke !!!

For andre gang på 1 uke er Sveiva motstander i G17-elite serien. Denne gang «hjemmekamp» i Romsåshallen som ikke akkurat er vår favorittbane, og sikkert ikke for publikum heller.

Det skulle vise seg at det ble like jevnt som ved forrige møte, men første periode er det GIF som eier.  2 fine mål av GIF, der Magnus setter den første med et lekkert dragskudd vel 3 meter inn på Sveivas banehalvdel, etter pass fra Joakim. Edvin følger opp med GIFs scoring nr 2 når han først drar av 2 Sveivaspillere og setter’n utagbart for Sveivas keeper. Servitør er Victor.  Sveivas første avslutning og skudd på mål kommer først etter spilte 16 minutter.  Meget bra jobba av GIF.  Well done Boys !!

Med en god først periode ble planene som ved forrige møte å sette inn vår 3. rekke.  Denne perioden blir totalt ødelagt av den ene av dagens dommere , som så absolutt skal dele ut 2 minuttere på løpende bånd.  4 til GIF og 1 til Sveiva.  Selv når dommerkollegaen viser GIFs vei, så skal en dommer overprøve sin kollega selv om han selv står lengst unna situasjonene.  Et slikt markeringsbehov har jeg personlig lite til overs for, da det til tider er helt uforståelige grunner det blir dømt for.  Nok sagt!!  GIF holder stand helt til vi må spille undertall 3 mot 5, og da får vår motstander sin eneste scoring i kampen 14 sekunder før periodeslutt og redusering til 2-1.

3. periode blir en stillingskrig og Sveiva er nok litt mer farligere enn oss.  Men med godt forsvarspill og gode defensive løp av våre løpere, rir vi seieren  i land i en ikke altfor underholdende kamp i dag.  Vi fikk nok en utvisning også i denne perioden,  da Anders når ballen samtidig med Sveivas keeper og «kiler» ham litt på hånda.  Utvisning?  Neppe! Men ut skulle han i flg. dommerne.

Vi er fornøyde med seier i dag og da spesielt med at vi må spille så mange minutter i undertall. De 4 utvisningene vi får i 2. periode (en for feil bytte/for mange på banen) er det kun en rekke som står for….  Gutta!!!  Det blir ingen mål fra utvisningsbenken!!   Dette ødelegger mye av rytmen i spillet vårt og vi kan takke Tommy som igjen som holder oss inne og er helt konge i målet, akkurat som i forrige møte.  Forsvaret er vår beste lagdel i dag da løperrekkene så absolutt bør ha mer å gå på.  Sveivas eneste utvisning kommer etter at Edvin kjører karusell med Sveiva på deres egen banehalvdel.  Først en runde, så runde nr 2 ,  og så kommer utvisningen etter tja ?? 7-8 gjentatte med hakking, kakking og forsøk på hoftetakling. Men seier er seier, og det smaker bra på en litt mindre god dag. 

GIF Fighters – Sveiva :   2-1   (2-0)(0-1)(0-0)          Skudd :  12-14     (6-4)(2-5)(4-5)

07.13    1-0    Magnus        pass: Joakim
11.36    2-0    Edvin            pass : Victor
39.46   2-1    Sveiva           (undertall)

 

← Solid borteseier over Grei!!   |   12 spillere fra GIF innkalt til U19 samling ! →