Forza Fighters

«Smultring» mot Haugerud i Lihallen !

Forrige gang GIF Fighters hadde «smultring», var i bortekampen mot Harstad 24. januar 2009 hvor de vant 0-3.  Prestasjonen i Lihallen lørdag med hele 8-0 over Haugerud, settes inn i historieboka til GIF Fighters som den største seieren med «smultring»  i eliteserien og på hjemmebane.  Å holde nullen i en innebandykamp på elitenivå skjer ikke ofte, men ekstra gøy er det å få oppleve GIF Fighters gjøre dette i sin egen hjemmearena.  1. periodes første mål blir skjenket oss av Haugerud, men GIF setter 4 kasser til i perioden.  2. periode vinnes 3-0.  3. periode blir til tider «småguttkamp» med Hawaiian style, coast to coast og  lekende enkeltprestasjoner. Falkeid må være ekstra fornøyd med å holde nullen for første gang i eliteserien, da hans eneste «smultring» på seniornivå kom i hans debut på landslaget hvor Frankrike ble slått 21-0.  I dag ble han nok ekstra glad for at alle på laget hjalp til med å få med seg denne opplevelsen.  Solide 8-0 over Haugerud, det er ikke mer å si!   Joakim Løvholm ble GIFs BB i dag, og det er moro for «guttungen» å bli verdsatt av Lihallens krevende publikum og jury! Veldig bra !!

← Magisk snuoperasjon i Jordalhallen av G19-Elite !   |   Sveiva for sterke i Rommenhallen. →