G17-Elite med årets første seier !

Det ble seier i årets andre kamp i årets serie, da BMIL ble slått med 0-6 i Skøyenhallen.

Oppladning med boomblaster i garderoben!  Gutta var tente i dag og var veldig gira på å vinne.  Skøyenhallen er vel ikke akkurat favorittbane og det er heller ikke rød ball.  Vi starter med 3 rekker og fortsetter med det hele kampen. Vi møter et hardtkjempende Bygdø Monolitten (BMIL) i deres egen hule i dag.

Det tar litt tid før vi får vår første nettkjenning, men Edvin settern etter et godt slått frislag etter halvspilt 1. periode.  Like før hadde BMIL en megasjanse etter en durabelig miss i vårt forsvar, men Tommy «Tigern» er der han skal være og redder mesterlig.  5 minutter senere er det Martin som er på en lynvistt på høyrekanten og øker GIFs ledelse til 0-2 med et pent håndleddskudd.  Så får vi vår første utvisning for dagen, og resten av perioden preges av det.  BMIL kommer ikke til sjanser i PP mot et godt forsvarsverk.  Bra jobba gutta!

2. periode starter med en kanon av et mål fra Magnus, og det fra egen banehalvdel.  Når vår motstander er mer opptatt av å dekke kantene og forlater sitt eget slott og keeper, ja da går det som det går dvs. mål imot.  Etter denne kanonåpningen av perioden ser det ut som om vi tror kampen allerede er vunnet.  Da synker presisjon og tempo ganske markant. Vi får en vekker da vi på nytt får en utvisning og BMIL blir litt mer nærgående i deres overtallspill, men vi har fortsatt god kontroll.  Ikke lenge etter at vi blir fulltallige, er det Victor som løfter ei «lompe» mot BMILs mål fra egen banehalvdel, og igjen er det Henrik som danser limbo, samba, salsa verde, foran BMILs keeper og gjør den nødvendige hoftesvingen slik at ballen får fri bane og finner veien til nettmaskene bak BMILs keeper.  Her får vi lov til å skjerme keeper uten særlig motstand  fra BMILs forsvar.  Så kommer periodens andre utvisning til GIF, men atter igjen har vi rimelig god kontroll.  Det var vel kun ett skudd som gikk på vårt mål i dette undertallet.

3. periode starter med nytt kanonmål av Magnus og enda raskere denne gang (33 sek. spilt).  Eivind avslutter dagens GIF scoringer med slagskudd og også dette fra egen banehalvdel.  Mot slutten av perioden og kampen blir vi nok engang tildelt en tominutter (den forsto vi ikke mye av), men vi holder buret rent nok en gang og tar en velfortjent seier.

GIF Fighters gjennomfører en grei kamp, og det er ekstra honnør til våre backer i dag  som setter 5 av 6 mål.  Vi pådrar oss 4 tominuttere og slik har vi ikke råd til mot topplagene i serien.  Her kan vi bli hardt straffet.  Ellers huskes Tommy for 2 feber-/knallredninger, Bendik med 1, og begge bidrar godt med å holde «smultring» i dag.  Det er ikke ofte «smultring» oppleves i innebandy.  BMIL jobbet godt og gjorde det vanskelig for oss å få ro i vårt eget spill, men  fremover var de  ikke all verden og heller ikke særlig farlige, da kun 5 skudd traff  vårt mål.

Bygdø Monolitten IL – GIF Fighters :   0-6      (0-2)(0-2)(0-2)      Skudd :   5-24     (1-10)(2-6)(3-8)

09.31    Edvin  /  Victor       (frislag)