Forza Fighters

Mye stang ut, men Slevik var best!

GIF Fighters åpner bra mot ubeseirede Slevik,  og Thomas Aas scorer etter 03.34 etter pass av Tobias Wendelstig.  Nå har 1. perioden vært akilleshælen de siste kamper, men i dag  ser vi et GIF Fighters som klarer å stå opp mot motstanderen fra kampstart.  GIF henger så absolutt med hele perioden, og gutta kan se seg vel fornøyd med innsatsen så langt.  Ulrik Engmann jager slik han kan og det resulterer i 2-2, og dermed like langt etter 1. periode.  Begynnelsen av 2. periode er også bra av hjemmelaget, og her skulle vi ha satt et par mål på de sjansene vi får.  I stedet er det Slevik som tar ledelsen, og begynner å male på med sine tre rekker hvor de klarer å score,  noe ikke GIF klarer.  Slevik ser veldig bra ut og er utvilsomt eliteseriens beste lag, og de har mange gode enkeltspillere som omsetter og har ferdighetene til å gjøre mål.  GIF har også sine sjanser, men i dag blir det mye stang ut i stedet for mål.  Slevik overtar siste halvdel av 2. periode, og viser frem hva de virkelig kan.  GIF kommer nå bakpå og den beryktede og forhatte «downperiode» setter nå sitt preg.  Slevik vinner perioden med 4 mål  og dermed 2-6 etter 2 perioder.  3. periode starter som 2. periode sluttet, og stang ut fortsetter for GIF.  Selv med gode redninger av Andreas Falkeid, blir det for mye å klare å rydde alene.  Manglende markeringer utnyttes av Slevik, og 4 nye mål blir satt til målkontoen. Her hadde vi håpet på å unngå tosifret mot Slevik, men kanskje ikke alle utpå banen hadde samme interesse.  Hansa reduserer til 3 – 10 mot tampen av kampen, og pynter dermed litt på sluttresultatet  med pass fra Mads Rongsjord som også ble GIFs BB i dag.   Kampen i dag viste mye bra og da spesielt 1. perioden hvor laget har slitt litt i det siste, men laget har fortsatt til gode å bevise og levere over kampens alle tre perioder. 

← G17-Elite med årets første seier !   |   G19-Rekrutt på vinnersporet igjen ! →