Forza Fighters

Her er vi – Gutter 2007 Slattum !

Vi er i dag 15 spillere som trener 2-3 ganger i uka.  Alle som er født i 2007 er fortsatt med fra i fjor, samt at vi har fått inn noen nye gutter. Gutter 2007 Slattum består av gutter fra Hakadal, Slattum og Hagan.

Sesongen er i gang og vi er ferdige med andre minirunde i den yngste årsklassen.  Forrige sesong deltok vi i klassen gutter 2006, læringskurven var bratt og de ble stort sett tap.  I år har vi 6 seiere av 6 mulige!  Hurra!

Vi er :
Adrian Brevik, Elias Hafslund , Eskil Fimland, Falk Jølstadengen, Felix van Ravens, Fillip Hansen, Gard Espe, Lukas Midtsundstad, Mads Erling Lier Treider, Magnus Rønning, Markus Hertaas, Mikkel Jaernes, Sander Olai Baltzersen, Sigurd Haagensen og Zander Kristiansen .

Trenere:  Ronny Fries Baltzersen, Kenneth Hertaas, Kari Haagensen og Tom-Erik Espe.

← G19-Rekrutt på vinnersporet igjen !   |   Tunet ble for sterke i Høyenhallen →