Forza Fighters

G19-Rekrutt på vinnersporet igjen !

I dag ble det pangåpning i motsetning til forrige kamp.  Henrik setter’n allerede etter 22 sek., men så går det litt tyngre.  Vi får også et utvisning mot oss som ingen av oss forstår, men Gjerdrum skaper ingenting heller.  Etter drøye 10 min. får vi straffe, men det vil seg ikke, og i PP blir det målløst.  Straks etter er det vi som pådrar seg utvisning igjen og det blir en unødig 2+2 for usportslig opptreden.  SKJERPINGS !  Gjerdrum kvitterer mot slutten av den andre utvisningen og dermed like langt.  Mot slutten av perioden setter vi et par mål mot et noe tafatt Gjerdrum forsvar.  «Kåre» og Szallies er eksekutører.

2. periode er langt under pari fra vår side.  Vi får nok en gang tildelt straffe, men heller ikke denne gang får vi scoring. Audun putter til 4-1 ledelse før hele laget går inn i en dyp transe hvor alt ser ut til å gå i slow-motion.  De bakre rekker har lite fart og altfor mange feilpass som resulterer i 2 reduseringer fra Gjerdrum og vips så står det 4-3.  Ett av målene kommer som et resultat av et klønete bytte.

Før 3. og siste periode gjør vi et taktisk bytte. Våre centere bytter rekke og det gir resultater umiddelbart.  Henrik starter «ballet» etter 43.50 og etter en veldig bra servering fra Simen.  Deretter tegner Martin, Eivind og 2 x Szallies (midt fra egen banehalvdel som egentlig ikke skal gå i mål, men gjør det i dag ) på scoringslista.  Perioden avsluttes så med en handling vi godt kunne vært foruten, nok engang en 5 minutter og denne gang for munnbruk.  Gå å vask munnen din!  –  var det ikke det Fleksnes sa?

Kampen sett under ett er én periode langt under pari, én på det jevne og så en «høydare» av en sluttperiode og som vi igjen viser vinnerinstinkt. En genistrek å la centerne bytte rekke, men 5 minutters utvisninger, usportslig opptreden og protest vil vi ikke lenger se.  Det vil fremover komme reaksjoner ovenfor spillere som ikke klarer å te seg på en ordentlig måte.

Kampfakta :

GIF Fighters 2 – Gjerdrum:   9-3   (3-1)(1-2)(5-0)       Skudd:   24 – 8    (8-3)(8-3)(8-2)

Henrik   :  2/0
Simen     :  0/2
Martin    :  1/1
Adrian    :  0/2
Szallies   :  3/0
«Kåre»    :  1/1
Audun    :  1/0
Eivind    :  1/0

← Mye stang ut, men Slevik var best!   |   Her er vi – Gutter 2007 Slattum ! →