Forza Fighters

Tunet ble for sterke i Høyenhallen

GIF Fighters har ennå tilgode å spille tre perioder bra eller til godkjent i årets serie, og  til nå er faktisk første perioden en «hemsko» når man ser dagens kamp og den forrige mot BSK.  Som navnet vårt tilsier (Fighters), kommer de alltid tilbake når man begynner å kjempe og tråkke til, men det kan fort bli mye å ta igjen.  Nå var vel ikke akkurat GIF favoritter mot et ubeseiret Tunet i Høyenhallen i dag, men det er mye kvalitet i de få etablerte spillerne GIF har – og de har evner og moral til å  avgjøre en kamp til sin favør.  Fotrappe «Enrique»  (Thomas Aas) blir GIFs BB i dag, «Tommy boy» (Midtsveen) spiller solid og er en bauta i årets GIF og «Falken» (Andreas Falkeid) er så absolutt på høyden igjen. Vetle Mellum, Victor Hammervold-Jashari og debutanten Joakim Løvholm var absolutt et friskt pust i dagens kamp, så her er det mange unge på gang.  Med fjorårets navngjetne mannskap i minne,  ligger faktisk GIF Fighters bedre an i årets serie enn i fjor. 8 poeng etter 7 kamper i år, mot 7 poeng i fjor.  Vi tribuneslitere ser at det skjer en utvikling under Coach Rosenkvist, og at dette kommer til å bære frukter fremover.  Når jevnheten blir sterkere og klarere, og når taktikk begynner å synke inn, da vil GIF Fighters «luke» bort svakhetene og bli mer og mer styrket i sitt spill og agerende.  Så når også første perioden begynner å sitte, og andre og tredje ligeså, da vil vi få oppleve et GIF Fighters  som så absolutt vil sette sitt preg på øverste sjikt i norsk eliteserie.  Vel, kampen ender 8-5 i Tunets favør, hvor den åttende ble satt i tomt bur.  Et mer utfyllende referat, og bilder, finner dere hos assisten.no .

← Her er vi – Gutter 2007 Slattum !   |   Greåker var nummeret større enn G19-Elite →