Forza Fighters

3 på seiere på rad lyktes ikke for G19-Rekrutt

Er man ikke klar i garderoben, så er man heller ikke klar til kamp! Asker kom på besøk, og 0-5 etter drøye 10 min. av første periode sier alt!  Men, som alltid hever vi oss etter hvert som kampen går, og vi vinner de siste 10. min. med 3-0. Dermed 3-5 etter første periode, og den gode trenden fortsetter i andre.  5-5 og like langt i målprotokollen etter spilte 26.06, og vi øyner sjansen til å rykke fra Asker.  Men når det er igjen ca. 5 min. av andre periode får vi et hardt idømt straffeslag mot oss, og vips så er Asker foran igjen. Tredje periode skulle bli vår, trodde vi, men 3 utvisninger og en 5 minutter for usportslig opptreden etter at dommeren har blåst, gjør sitt til at vi taper denne perioden 1-3 og kampen 6-9.  Vi har også to PP som ikke fungerer som de skal, og dermed ingen uttellinger.  Tredje periode blir også tildels ødelagt av dårlige holdninger, unødvendige diskusjoner med dommere, og stygt munnbruk. SKJERP DERE GUTTA!  Det var ingen store prestasjoner sett i forhold til motstanderen, men mest på det jevne.  Vi vet at det kan presteres mye bedre enn dette, og håper dette revansjeres i Heggedalshallen om 14 dager da vi møter Asker igjen.

Kampfakta     :   GIF Fighters – Asker   6-9     (3-5) (2-1) (1-3)
Skudd på mål:   24 – 20    (9-8) (7-6) (8-6)

12.01      1-5      Anders     (Børni)
14.18      2-5      Anders     (Szallies)
14.44      3-5      Limo        (Simen)
22.52      4-5      Simen      (Eivind)
26.06      5-5      Audun
59.52      6-9      Eivind      (Limo)

← GIF Fighters jakter nye sponsorer   |   Sarpsborg hakket for «hvasse» for G19-Elite →