Sarpsborg hakket for «hvasse» for G19-Elite

Romsås Idrettshall, og «hjemmekamp» for GIF Fighters G19 Elite mot Sarpsborg.  «Sharks» kommer best igang, og får straffe etter 11.14 av første periode – og dermed 0-1.  GIF var på «hæla» gjennom denne perioden,  og det er Sarpsborg som øker til 0-2 og vinner perioden.  Sarpsborg er flinke i sitt etablerte forsvar, og det er vanskelig å få hull på keeperen med skudd fra midtbanen av GIF.  Sarpsborg er hele tiden i føringen og GIF kommer til få sjanser. Det blir feberredninger av Sarpsborgs gode keeper Marcus Alexandersen, og han setter seg i respekt hos GIF som har store vanskeligheter å finne «hullet» til å gjøre mål.  GIF G19 er vel å regne som «under konstruksjon», og her er mange nye spillere i forhold til i fjor. GIF ligger under hele kampen og Sarpsborgs siste mål blir satt i tomt bur.  Selv med tap 3-7 i dag  er det potensiale å se, og vi tror GIF vil komme sterkere tilbake gjennom sesongen. Robin Norstrøm med 2 nettkjenninger, Edvin Eikland med 1 (pass Victor Hammervold-Jashari), og Lars Pedersen  «servitør» ved ett av Robins mål.

← 3 på seiere på rad lyktes ikke for G19-Rekrutt   |   Herrer Rekrutt ble for «små» mot Tunet 2 →