Forza Fighters

Man kan ikke «sove» seg til seier !

GIF Fighters G17-elite var til tider helt borte i hue, virket søvnige og uinnspirerte, høye skuldre langt oppi øra, laber egeninnsats hos flere, flust med personlige feil, og Bækkelaget gikk seirende ut med 5-6 i Lihallen.  5 av målene BSK setter i dag kommer av personlige feil, og GIF spiller med høy risiko og dårlige valg.  Arbeidsinnsatsen er til og fra hos enkelte, og det bommes ufattelig mye på store sjanser. Med U19 Landslagssjef Pål Syversen på tribunen, styrket ikke dette akkurat kandidaturet til neste helgs landslagssamling U19 . 

GIF Fighters G17-elite er nok ansett av de fleste som det sterkeste laget på papiret i årets serie og NM sesong, og her vil de fleste lag ta «skalpen» til GIF.  Men hver kamp lever sitt eget liv, og ingen motstandere er for lette. Å gå for halv maskin og dertil innsats er ingen god løsning, så her har man en del å ta tak i holdningsmessig.  Dagens kamp viser altfor mange dårlige løsninger og valg, og når man ikke klarer å sette sjansene sine, ja da taper man.  BSK ville mest, spilte klokt, og hadde enkeltspillere som klarte brasene med å sette mål helt alene mot et tafatt og nervøst GIF forsvar  som «bjuder» på dans. 

Innsatsen til Simen Hansen er forbilledlig og burde være mal for samtlige GIF spillere, og han setter ett mål og har tre pass som kronen på verket i dagens kamp.  Meget bra !

← Down the electric avenue!   |   GIF Fighters med hele 10 spillere på samling U19 Menn !!! →