Forza Fighters

Seier nr 2 i boks for G19-Rekrutt

Søndag var det klart for kamp nr 2 for G19-Rekrutt i serien, og motstander var Bærums Verk på deres parkett i gamle Rykkinnhallen.   Normalt har vi slitt voldsomt på deres hjemmebane med dette underlaget, og det gjorde vi denne gang også.  «Skal vi danse» fungerer bra på parkett, men for våre gutter er dette ingen «dans på roser». Vi sliter med dette underlaget og har gjort det i alle år, og samtidig stiller vi kun med 2 rekker i dag.

1. periode starter altså som vanlig i denne hallen – DÅRLIG !  Vi får en baklengs allerede etter 32 sek., og er overhodet ikke venn med ballen. Vi taper perioden med 1-0, vinner skuddstatestikken, men putter altså ingen mål.

BVIF øker til 2-0 etter 25.17 i andre periode, men NÅ VÅKNER VI !  Drøye minuttet senere er Anders Mellum frempå med sitt spesialskudd  (pass fra Martin Killingmo), og vips så er en redusering faktum.  Vi høyner nå vårt spill og begynner å få bedre kontroll på kølle og ball, men mot spillets gang er det BVIF som øker til 3-1.  Vi blir på etterskudd og henger ikke med på deres kontringsspill. Som nevnt har vi hevet vårt spill, og nå begynner vi å ta over mer, og vi dominerer til tider kampen.  Redusering til 3-2 kommer ved Adrian Hoff etter pass av Anders Mellum. 3-2 til BVIF etter 2 perioder, men vi er på gang…

3. periode skulle bli vår, og vi eier den hele kampen ut. Vi fortsetter å male i stykker et Bærumslag som nå begynner å slite.  Mikkel Lindblad utligner til 3-3 halvveis i perioden (pass Martin Killingmo), og Audun Moen Hovin avgjør til vår fordel 3-4 etter 57.36 (pass Andreas «Kåre» Hordvik) . Vi rir av resten perioden, og vinner vel fortjent.

Selv om vi kun spiller på det jevne, viser vi igjen solid vinnervilje og det er en god egenskap.  2 kamper spilt i G19 1. div., og vi er ubeseiret så langt.  Godt jobba !!

Kampfakta:  BVIF – GIF 2:  3-4    (1-0) (2-2) (0-2)      skudd:   12-25    (5-7)(3-10)(4-8)

← GIF Fighters med hele 10 spillere på samling U19 Menn !!!   |   GIF’ere uttatt til landslagshelg 1.-3. november →