Forza Fighters

GIF’ere uttatt til landslagshelg 1.-3. november

Tre landslag har tatt ut spillere til samling helgen 1-3 november, og GIF Fighters er godt representert med nåværende og tidligere spillere fra klubben. Det var litt «tynt» på herresiden denne gang, men vi tror og håper at flere spillere kan markere seg fremover, og at de får sjansen senere.  

På damesiden er Mia Østerhaug  (nå i Århus, Danmark) som er tatt ut, mens på U19 finner vi hele fem jenter. Dette er Thilde Fredriksen (Goalie), Mari Kristiansen, Ida Marie Lisle og Ingrid Hoem. I tillegg er Frida Norstrøm (ft. utlån Grei) innkalt.

På herresiden er Hans Roar «Hansa» Wilhelmsen den eneste fra GIF Fighters som er innkalt denne gang.  

Vi gratulerer alle med uttaket, og ønsker lykke til!!!

← Seier nr 2 i boks for G19-Rekrutt   |   Kontaktinformasjon →