Forza Fighters

Wendelstig BB i 10-7 seieren over Lye !

Tobias Wendelstig og Tommy Midtsveen har åpnet meget sterkt i årets eliteserie, og har prestert gang på gang i de fire kampene elitelaget har vært i aksjon denne høsten.  Begge har bidratt med solid spill og innsats, og viser stor erfaring som er godt å ha til inspirasjon for lagets medspillere og oss på tribunen.  Andreas Ansnes Falkeid viser stigende form i buret, og Mads Rongsjord er også på god vei. Tex vokser med kapteinsrollen og står fram, samt at resten av laget er på gang. GIF Fighters virker mer konformt i årets utgave, og viser tidvis godt spill i kampenes forskjellige faser – og det med godt humør. 

Det er tidlig søndag formiddag i Lihallen, og Lye er motstander i Fighters hule.  Lye åpner best og tar ledelsen etter 05.15.  GIF virker slitne både mentalt og fysisk, og får ikke til spillet slik vi så mot Sarpsborg på lørdag. Lye legger på til 0-2 etter 14.20, og Fighters strever hardt med å få spillet sitt til å fungere. De kommer seg litt etter litt, og når Tobbe, dagens BB for GIF,  reduserer til 1-2 knappe 45 sek. før periodeslutt, øyner man en god fortsettelse i 2. periode.

Men det er Lye som også åpner denne perioden best, og de øker til 1-3 etter 25.45.  Coach Rosenkvist tar da en Time Out (26.45), der han formidler noen kloke ord og formaninger som gjør at GIF finner veien tilbake til sitt gode spill. Fra ca. 30. min. spilt av kampen, får vi oppleve 15 min. med meget godt spill der GIF setter 7 mål frem til ledelse 8-3 etter spilte 45.31.  Så dabbes det litt av igjen, der Lye får redusere til 5-8, så opp med farten igjen til 10-5, og så de siste 7. min. av kampen er det atter dårligere løsninger og dertil pass. Lye reduserer 2 ganger slik at sluttresultatet blir 10-7 på en ikke helt bra dag. Men seier er seier og nå har vi 4 på rad.

Morsomt å se i dag var overtallspillet som virkelig var effektivt, og det ble uttelling på 4 av 5 PP, og det relativt raskt i hvert overtall; 2-3 Robin (Mads)  24 sek.,  4-3 Tommy (Mads) 32 sek., 5-3 Mads (Tobbe) 12 sek. og 10-5 Hansa (Tommy) 25 sek.  Henrik Røkke voktet buret i dagens kamp, og han gjorde flere gode inngripninger og leverte klasseredninger ved flere anledninger.  Meget bra !

Wendelstig ble GIFs BB  og det vel fortjent!

Wendelstig 3/2, Midtsveen 1/4, Rongsjord 2/2, Tex 2/0, Hansa 1/1 og Norstrøm 1/0 

← Treningstider   |   Rosenkvists disipler tok «skalpen» til Sharks! →