Forza Fighters

Rosenkvists disipler tok «skalpen» til Sharks!

Coach Rosenkvist varmet opp til lørdagens Elitekamp mot Sarpsborg med å overvære  99-guttas overbevisende seier med hele 57 – 1  (ett mål unna klubbrekord ) i Lihallen, og som Eliteseriens absolutt best antrukne coach,  formerlig «oser» det power og proffesjonalitet av Coach Rosenkvist i hele hans tilstedeværelse og vesen.  Dette «smitter» godt til hele GIF Fighters.

Sarpsborg er et temposterkt lag  med mange gode spillere som kan «vende» som Mr. Rongsjord, og som så absolutt er et fryktet lag å møte. GIF Fighters styrer bra i 1. periode, og får til mye godt spill defensivt og offensivt gjennom hele perioden.  Rosenkvists «disipler» utøver innebandyspill slik de har blitt fortalt, og har det nødvendige som skal til for å styre spillets gang. Morsomt å se Robin Mattsson tilbake i grønt/svart , og er klart med og bidrar.  GIF Fighters vinner perioden 2-1 , selv om skuddstatistikken viser noe annet.

2. periode blir preget av litt «gamle synder», og Sarpsborg er absolutt ingen «kasteball».  Denne perioden er det Østfoldlaget som kjører på, og GIF Fighters henger litt bakpå.  Men våre menn i grønt og svart kjemper videre , og klarer å holde motstanderen til 5-5 etter 2 perioder .

3. periode og GIF Fighters er tilbake på hugget igjen. Det produseres sjanser i fleng, og GIFerne øker til en tre måls ledelse.  Her spilles det utenomordentlig i første halvdel, men siste halvdel kommer Sarpsborg hardt tilbake.  Litt forunderlig at de gjennom hele kampen har kommet til gode sjanser i «slottet», og det blir ris på baken for vårt GIF Fighters.  Men «gutta fra Calcutta» må til slutt bite i det sure eplet, og vende tilbake til Østfold  med 9-11 i bagasjen og årets første tap i Eliteserien. 

Herlig med årets første seier hjemme i Lihallen for Elitelaget, og dette viser hva laget er i stand til å gjøre under Coach Rosenkvist kyndige ledelse.  Med «silly season» og 11 spillere ut fra GIF Fighters, har vi nå 1 inn med Coach Rosenkvist !  Godt å se en lederskikkelse som bare ikke setter preg på Elitelaget, men også i hele klubben.  Det er absolutt mer enn gledelig å se vårt kjære GIF Fighters med 3 strake seire,  hvis man tar med i betraktning utgangspunktet til åretes sesong !  Dette gjør godt i en «sart» sjel, og det viser at våre alles GIF Fighters hvor mye bra det finnes i laget.  Mads Rongsjord viser hvilken herlig spiller han er, og han belønnes med en vel fortjent BB i dag.  Hele laget skal dog berømmes for sitt oppoffrende spill og gode innsats , og da mener vi ALLE !  Hårdt arbete!, hårdt arbete!, hårdt arbete! Ordene begynner å «klinge» i Lihallen!

Mr. Rongsjord 4/0, Hansa  0/1, Midtsveen 3/0, Matsson 1/2, Wendelstig 0/2, Engmann 0/1, Norstrøm 2/1, Tex 1/0, Buraas 0/2, Enrique 0/1 og solid keeperspill av Falkeid.

Vi gratulerer !!!!

← Wendelstig BB i 10-7 seieren over Lye !   |   99 gutta med 2 seiere i Lihallen ! →