Forza Fighters

Herrer Elite med seier i Tindlundhallen !

Coach Rosenkvist med «grabbarna» innkasserte årets andre seier for GIF Fighters i årets eliteserie da Greåker ble slått 8-6 av et for dagen ganske redusert mannskap fra GIF i Tindlundhallen.  Flere av spillerne kunne ikke stille fordi Wang-gutta var i Praha og det var «skoletur m/overnatting» for elever ved Bjertnes Videregående. Laget besto da av 11 utespillere, 2 keepere og 1 Coach.  GIF Fighters har ikke akkurat for vane å vinne i Tindlundhallen, og det er en god stund siden sist gang Greåker ble beseiret i sin egen hule av laget fra Nittedal. Forrige sesong endte oppgjøret 6-5 i hjemmelagets favør, samt at de utlignet ganske smertelig i Lihallen og fraristet med dét GIFs sjanse til bronse i serien.  Derfor var det ekstra gledelig at GIF revansjerte seg og tok seier’n med hjem til Gjelleråsen.

Referat kommer senere…

← 99 gutta med 2 seiere i Lihallen !   |   Exit i cupen , uavgjort i serien for Herrer Rekrutt . →