Forza Fighters

Surt tap mot Sveiva i G19-Elite

Litt TOMT  føltes det etter matchen mot Sveiva, hvor vår rival og naboklubb så absolutt var mer tilstede enn våre håpefulle fra Nittedal ute på banen. Det virket som om Sveiva var mer tente,  og at noen av våre hadde gjort sitt kvelden før.  Det ble et surt tap med 5 – 8 etter tre perioder, selv om en meget god Henrik Røkke i målet gjorde sitt ytterste for å holde GIF inne. Litt skuffende av de «etablerte» spillerne, som ikke presterte slik vi er vant til.  Det så ut fra tilskuerplass at innsatsen og viljen ikke helt var tilstede, men kanskje heller bar preg av andre aktiviteter.

Sveiva var best i alt, og de vant fortjent, selv om Goalie Røkke gjorde sitt ytterste med sitt gode keeperspill.  På stillingen 2-0 til Sveiva  får GIF straffeslag,  og vår yngste i laget Olav Ansnes Falkeid er eksekutør og setter straffen ganske frekt og freidig mellom beina til Sveivakeeperen. 

I dag var G19-Elite hakket for små  og Sveiva så mye bedre.  Med litt annen forberedelse og innstilling, håper vi laget kommer sterkere tilbake til neste kamp.

← Seier for G19-Elite .   |   Seier i første kamp ! →