Seier i første kamp !

Romsås Idrettshall , serieåpning for GIF Fighters Herrer Rekrutt mof VIF 2 .

Etter solid seier mot Vestre Aker dagen før i regionscupen, var det duket for årets første seriekamp for Herrer Rekrutt.  Laget som i år er meget godt representert av spillere fra yngre lag (junior G17 og G19 ), gjorde det vi hadde god tro på, og slo VIF 2 i serieåpningen av Herrer 2. div. med solide 9 – 5.  Godt anført av lagets selvskrevne kaptein ( Tommy Thomassen )  og  med coach Rosenkvist  ved sin side,  viste Herrer Rekrutt at det kommer mye bra fra GIF Fighters yngre avdeling.  Med et sekreteriat av høy klasse ( one man show ), og med innsatsen fra alle spillerne, gjorde sitt til at VIF 2 fort ble akterutseilt.  Noen «trøtte» ben og hode fra spillere som rett før hadde spilt G19-elite kamp, gjorde ingen skam på innsatsviljen hos GIF Fighters. Litt «sutring» på benken over egen prestasjon har nok mer med viljen til å gjennomføre bra, men er man litt tom i magen er man litt tom i hodet.  Uansett, veldig bra innsats !

Med periodesifrene (4-2) (3-0) (2-3), ble serieåpningen akkurat slik vi hadde ønsket, nemlig seier !  Goalie Tommy Fjeldaas (97) redder mesterlig straffe i andre periode, og det blir nettkjenninger for flere av våre yngre spillere gjennom kampen.  Mikkel Lindblad (97) netter hele tre ganger, Magnus Østengen (97) smeller inn to fra backplass, Eivind Brandeggen (97) med én fra backplass og Jonas Fjæstad (95) med én nettkjenning.  Kaptein Tommy Thomassen er en god «servitør», samtidig som han selv setter to mål i kampen.  Vi gratulerer !!!