Første seier for Coach Rosenkvist og hans menn !

Det var en ubeskrivelig deilig følelse etter dagens kamp mot Sagene, der Fighters hadde kjempet seg til årets første seier og Coach Rosenkvist sin første i norsk eliteserie.  Fighters anført av for dagen en fenomenal Tommy Midtsveen  (BB) og Mads Rongsjord tilbake etter skade,  gjorde livet surt for våre verter Sagene i Bjølsenhallen.  Når også Tobias Wendelstig spiller hele kampen, og fotrappe Thomas Aas er i humør , samt Victor Jashari fortsetter å levere og Falkeid viser bedre og bedre keeperspill… ja da blir gutta fra «nightingdale» vanskelige å slå .  Hele manskapet fremsto i dag mye klarere enn tidligere , og dette vistes merkbart og tydelig igjennom hele kampen hvor det nesten sto skrevet med klartekst : VI VIL VINNE !!  i ett hvert fjes .

Første periode blir vunnet av Sagene ( 2-0 ) og mot spillets gang.  GIF er helt klart det førende laget, men en god Sagene keeper holder buret rent etter mange gode redninger.  Andre periode og Mr.Rongsjord viser at han er tilbake fra skade,  og setter liksågodt tre kasser.  Tommy på hugget med 2 og Wendelstig bringer GIF i ledelsen med 6-3 før tredje periode.  GIF jobber veldig bra nå, og denne perioden er vel det beste vi har sett av laget «so far» !  Utrolig arbeidsmoral hos alle og med solid innsats.  Tredje periode rir GIF inn til solid 9-4 seier, og her varter Falkeid opp med å frariste Runar Snellingen nettkjenning på straffeslag i sistnevntes velkjente «Zorro» stil.  Tor ikke det er mange keepere som har reddet straffe fra «Mr. Zorro» opp gjennom årene, så dette var så absolutt severdig og kanskje også litt historisk.

Alt i alt var GIF det beste laget, og seieren var fortjennt. Godt jobba av samtlige igjennom hele kampen, der innsatsen varte helt til sluttsignalet lød.  Deilig å kunne reise hjem mot Gjelleråsen og vite at Fighters gjorde jobben, og at to poeng blir med til Nittedal.  Herlig  !!