Forza Fighters

Intervju med kaptein.

2010418172651100_3Hallå Alexander Texnes, hur känns det att ha blivit utsedd till ny lagkapten i GIF Fighters?
Det at jeg ble valgt til kaptein i år er en oppgave og utfordring jeg er ydmyk og glad for at jeg har fått.

Blev du förvånad när du fick beskedet?
Jeg ble litt overasket, må innrømme det.

Hur är en bra lagkapten i dina ögon?
For meg er en bra kaptein en respektert spiller som alltid opptrer for lagets beste og representerer de verdiene laget står for. En lojal person som spiller med hjertet, og blør for drakta, spesielt når det går litt trått.

Vad kommer rollen som lagkapten att betyda för dig som innebandy spelare?
Usikker på hvilken betydning det vil ha for meg personlig, men det er en tillitserklæring som jeg vil strebe etter å oppfylle på en best mulig måte.

Vad tror du om lagets chanser denna säsongen?
Vi har gode muligheter til å nå de målene vi selv har satt oss. Det kommer til å bli en sesong med mange åpne matcher, hvor våre resultater vil variere i prestasjon. Det viktigste for meg er å ha gode treninger som vil utvikle vårt eget spill og potensialet til de unge spillerne vi har i troppen. Kombinasjonen av etablerte spillere med tilhørighet i klubben og unge fremadstormende spillere vil med tid bære frukter.

Hur känns det så direkt efter första seriekampen?
Sitter igjen med mye positivt selv om vi tapte matchen. Jeg er veldig godt fornøyd med de 2 første periodene, der vi spiller vårt spill, og egentlig aldri er truet. Vi blir litt stilesående og slitne i 3. periode som resulterer i at poengene ryker. Setter vi spillet vårt og er mer effektive i 3 sammenhengende perioder vil marginene være på vår side i mange jevne oppgjør denne sesongen.

← Storseier i 2.runde regionscupen!   |   Tap i sesongåpningen for Herrer Elite →