Tap i sesongåpningen for Herrer Elite

IK Akerselva hadde aldri vunnet i Lihallen i Eliteserien, men trakk det lengste strået denne gang, og tok med seg to viktige poeng hjem til Kringsjå.  GIF begynte sterkt, og tok ledelsen 1-0 etter fattige 21 sek. av Tommy.  Vi på tribunen hadde knapt nok funnet plassen å sitte på,  før ledelsen var et faktum.  Dette lovte godt for årets elitelag, da de rutinerte spillerne satte sitt preg så tidlig i matchen og viste de unge fremadstormende veien.  IK Akerselva fremstår i årets utgave bedre enn tidligere år, og virker så absolutt mer disiplinerte og villige til å spille innebandy på en god måte.  I to perioder følger lagene hverandre jevnt, men GIF ligger det lille hakket foran.  GIF øker til 4-3 i slutten av andre periode etter lekkert spill, hvor Hansa finner en av dagens debutanter i Akerelvas slott, der Trym Stokland resolutt fyrer av et direkteskudd som går i tverrligger og inn bak IKAs keeper.  Dette lovte godt foran tredje periode.   Foran tredje periode hadde nok Graffs eliksir vært på sin plass, da perioden åpner vaklende og det er lett å se slitne ben og hoder.  Denne perioden blir preget av lavere tempo og en del slurv, og med slitne ben og «litt tom i hodet» blir det en del rare avgjørelser.  Akerselva tar kommandoen, og GIF blir presset bakpå uten at de selv kommer til gode avslutninger.  IKA styrer inn til 7-4 seier, der de to siste kassene blir satt i tomt bur.

I sin helhet er GIF så absolutt med i to perioder, men litt «generalfeil» i tredje gjør at motstanderen i dag vinner.  Mye bra å se , og vi gratulerer Trym med sitt første elitemål og godt centerspill, Vetle som hele kampen jobber godt, og Victor som fremsto med gode løsninger og godt spill tross sin unge alder.  Dette lover godt!  Tommy med to kasser i dag, Tex med en kasse og BB, Trym med sitt debutantmål.  Andreas viste godt keeperspill og hele laget jobbet tidvis godt.  Coach Rosenkvist vet hva han skal ta tak i, og når GIF fullfører tre gode perioder i stedet for to, ja da er vi på gang!  Go Fighters!