G19 Rekrutt startet sesongen med seier !

Etter 2 uavgjorte kamper mot Strømmen IBK i forrige sesong, så var det deilig med seier denne gang.  Fremgang altså, og det liker vi.  Vi spiller vel ingen stor kamp og er på det jevne, men nok til å ta en sikker seier over fjorårets vinner av G17-1.div. der halvparten av mannskapet er spillere født i 95.  Gledelig var det også godt å se at alle 3 rekker hadde ganske likt antall med skudd på mål.   GIF Fighters G19 Rekrutt stilte med 96/97 spillere i denne kampen.

1. Periode

Kampen starter med noen småsjanser til begge lag, men etter 04.57 får en Strømmenspiller gå litt for lenge alene med ballen og visper inn 1-0 i høyre kryss – utagbart for Bendik.  Etter det våkner GIF, og får igang et litt høyere tempo som Strømmen ikke er helt med på.  Lønn for strevet får vi eter 12.47, hvor Szallies er der han skal være og setter 1-1 fra nært hold etter pass fra hardtarbeidende Audun.  Minuttet etter setter Edvin fart fra egen sone, og sololøpet fra egen banehalvdel gir GIF ledelse med 1-2 med et presist skudd.  NICE !!!

2. Periode

Hele denne perioden bærer preg av rimelig god kontroll fra GIF sin side, men tempoet kunne helt klart vært en smule høyere.  Vi har mange skudd på Strømmens kasse, men litt for mange rett på keeper og det fra slottet.  Her burde det nok ha vært flere krysspasninger som skulle til  for å åpne forsvaret til Strømmen mer, og gjøre det vanskeligere for deres gode keeper.  Det eneste målet i denne perioden blir satt av GIF i  PP,  hvor Olav med en glimrende pass finner Henrik som setter’n i venstre kryss, utagbart for en god Strømmen keeper.  Da var det ca 15 sek. igjen av PP.   Ledelse med to mål av GIF holder seg perioden ut.

3. Periode

Nå burde Strømmen med sine 9 spillere begynne å bli slitne,  og GIF burde sakte men sikkert tatt mer kontroll over spillet og avsluttet med en komfortabel seier.  Men slik blir det ikke. Strømmen har faktisk like mange skudd på mål som oss, og en god Bendik i mål varter opp med fine redninger og innvolveringer som  holder GIF inne i kampen, og Strømmen på avstand i målprotokollen.   Det blir kun ett mål i denne perioden også,  og igjen er det Henrik som er frempå.   Han gjør alt selv denne gangen og smeller inn GIFs fjerde mål for dagen ganske lekkert fra nært hold.  Dette blir spiker’n i kista for Strømmen. Ellers spilte vi i undertall i denne perioden, etter at Olav fikk en to minutter.  Undertallet rir vi av med bravur, og har faktisk ballen like mye som Strømmen.  Dette liker vi å se.   Sluttsignalet lyder, og vi kan innkassere en grei borteseier med 4-1 .

Kampfakta  :  Strømmen IBK – GIF Fighters 2   :  1-4      (1-2)(0-1)(0-1)   skudd på mål :  (2-9)(3-15)(5-5)

04.57     1-0      Strømmen
12.57      1-1      Szallies    (Audun)
13.57      1-2      Edvin   (uass.)
23.08      1-3      Henrik  (Olav)   PP
47.56      1-4      Henrik  (uass.)