Forza Fighters

GIF Fighters’ Hjemmeside til 6’er hos Assisten

GIF Fighters’ hjemmeside er blitt kåret til den beste hjemmesiden i klassen Design, og kommer på en tredjeplass totalt sett på Assistens kåringer over Eliteklubbenes hjemmesider. GIF Fighters fikk en ren 6’er designmessig, men vi har litt å jobbe med når det gjelder  funksjonalitet og oppdateringer.   Vi gratulerer vår eminente webmaster Micke Ottosson (aka. Sjøstrøm/Micke Målis) med full pott på design, og han vil jobbe videre med å få vår hjemmeside til å bli den aller beste innebandysiden i Norge.

GIF Fighters oppfordrer med dette alle lagene/personer i klubben med å bruke vår hjemmeside aktivt, og også bidra med nyheter og info som vil være til interesse og nytte for både klubbens medlemmer og tilhengere, samt fortelle andre interesserte om hva som skjer rundt og i klubben.  Vi har allerede registrert bruk av hjemmesiden vår av Gutter 2004 Ulverud, samt Gutter 2007 Ulverud, og vi hjelper gjerne også alle andre i gang med å bruke sin egen lagside, med nyheter, bilder og informasjon.

Så, bli med på å lage Norges beste hjemmeside for innebandyklubber, og bidra med nyttig og morsomt lesestoff for alle og enhver.  GIF Fighters trenger nettopp Dere for å stadig bli bedre som både innebandyspiller, trener, lagleder, dugnad, arrangement osv., og også som en av Norges fremste innebandyklubber totalt sett.

Assistens hjemmesidetest:  LINK

Kontakt oss, så hjelper vi dere i gang… 

Micke     (webdesign)     mail:  mickemalis33@gmail.com
Rune R.    (ansv.)            mail:  rbreitan@gmail.com
Thor Dag  (skrib.)           mail:  thor@easymeal.no

← Herrer Elite får ny kaptein.   |   Intervju med den nye assistenttreneren… →