Forza Fighters

GULL-GULL-GULL !!!!!!!!!!!!

nm-guld

GIF Fighters G15 – G17- G19 gikk helt til topps i årets NM finaler i Rykkinnhallen.  Det er første gang en klubb vinner samtlige 3 finaler i aldersbestemt gutter, og det viser at det gror godt i klubben.  G17 var første lag i ilden på fredagkveld og vant 4-2 over Bækkelaget.  G15 fulgte opp på lørdag og beseiret Bærums Verk IF hele 10-2 . Deretter G19 på lørdag ettermiddag og hvor de vant en fartsfyllt og spennende finale over Tunet IBK med 10-7.

Vi gratulerer samtlige spillere,trenere,coacher,motivarører og oppmenn med NM GULL 2013 , og som dermed har skrevet seg inn i Gjelleråsen IF sine historiebøker samt i  Norsk Innebandyhistorie .

Vi gratulerer  trenere, coacher  etc . :

Tobias Wendelstig (G19) , Rune Røkke (G19) , Frode Buraas (G19) , Andreas Ansnes Falkeid (G15) , Eivind Hoem (G15) , Tommy Svendsen (G15) , Thor Dag Falkeid (G15) , Lars Gunnar Larsgaard (G17) , Roger Andersen (G17) , John Hansen (G17) , Jan Erik Gulbrandsen (G17) og Leif Iversen (G17)  med NM GULL og takker for den innsatsen de alle har gjort for sine respektive lag.

Vi gratulerer spillere :

Bendik Fjellstad , Tore Hofsrud , Tommy Fjeldaas , Filip Andersen , Henrik Røkke , Trym Stokland , Edvin Eikland , Benjamin «LIMO» Horni Arntzen , Olav Ansnes Falkeid , Audun Moen Hovin , Sander Windelstad , Adrian Hoff , Benjamin Belsten , Kristian Wiker Holmemo , Kristoffer Bakke , Jørgen Larsgaard , Sindre Buraas , Viktor Hammervold Jashari , Jørgen Stovner , Jonas Vestli , Lars Pedersen , Raymond Dahl Svendsen , Daniel Johansen , Joakim Løvholm , Eivind Brandeggen , Magnus Østengen , Martin Killingmo , Andreas Hordvik , Fabian Andersen , Vetle Mellum , Jonas Iversen Fjæstad , Aleksander Nodland , Simen HAnsen Vestgården , Mathias Szallies , Anders Mellum , Henrik Gulbrandsen , Jonas Neskvern , Erlend Bjerknes , Mikkel Lindblad , Fabian Stensberg , Fredrik Andersen , Andre Mago Pedersen , Henrik Bredli , Lars Gommerud  og Robin Norstrøm  som NORGESMESTERE 2013 !

← 8 Fighters jenter tatt ut til U-19 landslagssamling!   |   3 GIF’ere til VM for G19 →