Forza Fighters

Målrikt i begge semifinaler G15 og G17 i regionscupen !

Årets semifinaler for G 15 og G17 i regionscupen var interne oppgjør mellom GIFs lag i begge årsklassene, og det ble målrike kamper i Lihallen.  G17 Elite mot G17 Rekrutt sluttet hele 13-9 i Elites favør, og det ble mange baller å hente i nettet for begge lags keepere.  Rekruttlaget besto av 9 spillere fra G15, og de ga tidvis Elite skikkelig matching.  1. periode endte 4-4 og lagene sto hverandre jevnt, 2. periode bød på en kollaps fra Rekrutt, og de taper perioden 6-0. I 3. periode kommer Rekrutt tilbake og vinner perioden 5-3.  Alt i alt en spennende kamp i semifinalen og hvor begge lag viste gode offensive kvaliteter.  Beste poengplukkere for Elite ble Edvin Eikland 3/0 og Simen V. Hansen 2/1 . Beste poengplukker Rekrutt var Adrian Hoff 0/3 og Olav Ansnes Falkeid 1/2.

Semifinalen i G15 klassen ble også en målrik affære mellom GIFs Elite og Rekruttlag, der hele rekruttlaget besto av spillere fra G14 laget.  I 1. periode hang ikke rekruttlaget helt med, og de taper perioden 7-0.  2.periode og Elite øker til 9-0, men nå setter rekruttlaget fart. De jobber intenst og det gir uttelling. Rekrutt vinner perioden 5-4 og etter to perioder står det 11-5.  3. periode og begge lag kjemper over hele banen. Thilde Fredriksen gjør en kjempejobb i buret for, der hun vikarierer med godt keeperspill.  Perioden ender uavgjort 4-4 og elite vinner til slutt 15-9. Fartsfyllt og morsomt for oss på tribune og sidelinje, og det vises igjen at det gror godt med talentfulle spillere i GIF Fighters på aldersbestemte lag.  Beste poengplukker Elite Erlend Bjerknes 4/3 og beste poengplukker på rekrutt Jonas Neskvern 5/2.

← Jentene reddet æren til GIF Fighters i regionscupfinalene !!   |   Semifinaler Regionscupen i Lihallen !! →