Forza Fighters

5 nye seiere til G15 !

IMG_7693

G15 er inne i en hektisk periode med begge sine lag, og det er knapt nok tid for å trene da det er så mange kamper som spilles på ukedager.  G15-Elite hadde besøk av Ull./Kisa lørdag 19. januar, og gikk seirende ut med solid 11-3 seier i Lihallen. De hadde god kontroll over kampen, og viste tidvis godt spill.  2.rekka med Anders,Erlend,Adrian,Joakim og Magnus, fortsetter med å produsere mange mål  slikt de har gjort hele tiden fra Gothia Cup.  1.rekka er inne i en liten formsvikt om dagen og setter ikke alle sjansene sine, men dette kan fort snu seg.  Anders 3/2 , Magnus 1/1 , Mikkel 1/1 , Audun 1/1 , Andrè 1/0 , Erlend 2/3 , Adrian 1/1 , Olav 1/1 og Eivind 0/1 .

Lørdag 26. januar og Coach Eivind Hoem har bursdag ! HURRA !!  Motstander er Tunet IBK i G15-Elite serien og dette laget er litt undervurdert selv om de lå nest sist på tabellen. De har vært litt uheldige med en del ett måls tap denne sesongen. GIF Fighters er ikke helt seg selv denne dagen, og Tunet kriger godt over hele banen. De holder GIF til 2-2 i første perioden og kjemper også godt i andre men taper perioden 1-0 for Gifferne.  Tunet tapte klart på hjemmebane i høst, men her har de mere kommet til hektene og gir GIF overaskende god motstand. Selv om enkelte spillere i GIF ikke helt har dagen, er det heldigvis mange andre som står frem. Erlend Bjerknes viser frem mange gode enkeltprestasjoner, og gutten har godt skudd og skikkelig målteft. Det jobbes hardt i tredje perioden og det resulterer i at GIF vinner perioden 6-1. Godt å se Raymond Dahl Svendsen på «hugget», da han har hatt det slitsomt etter sykdom. Eivind Brandeggen med 2 nettkjenninger i denne kampen og Martin Killingmo som den stødige backklippen han begynner å bli. GIF vant 9-3 på en litt vanskelig dag, men tredje perioden eide de til gangs.  Erlend 5/0 , Eivind 2/1 , Martin 0/1 , Joakim 0/2 Audun 1/0 og Raymond 1/2.

G15-Rekrutt hadde kamp etter G15-Elite kampen, og her stilte 98 gutta mannsterke opp. De kom rett i fra G14 kamp i Skøyenhallen og det ble ikke mye hvile før de måtte ut i ny kamp. Bækkelaget SK ble beseiret med 10-6, og GIF hadde stort sett kontroll gjennom hele matchen. Noen slitne ben fra samtlige spillere var det, men alle som stilte fra GIF hadde sin andre kamp denne dagen. Jonas Neskvern den store goalgetter’n med 4/0 , og med Joakim 2/1 , Magnus 2/0 , Tobias Nielsen 1/1 , Sander Windelstad 0/2 , Fabian Stensberg 1/0 og Adrian 0/1 , sikret de nok en seier i G15-1. div.

Mandag 28. januar, og GIF Fighters er i Mjøndalshallen for å møte Nor 92 i G15-Elite serien. Nor 92 ligger på en god tredjeplass i serien og er et hardtkjempende lag og med gode individuelle spillere. Sykdom har nå begynt å spre seg i GIF laget, så med Mikkel og Adrian ute samt noen «hanglende», ble det en slitsom kamp for mange.  Første periode og GIF er ikke helt til å kjenne igjen. Ufattelig mange skudd går utenfor motstanderens mål og det kollektive spillet halter. Nor 92 er giftige på kontringer og setter forsvaret til GIF på mange prøvelser. Tommy har mye å gjøre og redder GIF ved flere anledninger. Nor 92 går i ledelse med 1-0 etter 14.00 av første periode på kontring, da de kjemper ballen i mål. GIF ligger under etter første periode, og Coach Hoem og Coach Svendsen er ikke helt fornøyde. Dette ligner på matchen mot Tunet på lørdag, hvor lite stemmer og de får ikke igang spillet sitt slik det vanligvis er. Her gjør nok Nor 92 sitt til at GIF ikke presterer, med godt forsvarspill samt dyktig keeper. Andre periode starter oppløftende for GIF, da de kvitterer til 1-1 etter 20 sekunder. Her sto Nor 92 og sov. Anders netter med pass fra Olav. Så får Nor 92 utvisning og PP rekka kommer innpå. PP rekka har en utrolig evne til å omsette mål, og de skuffer heller ikke denne gang. Igjen er det Anders som setter’n «kjøkkenveien» med pass fra Audun. GIF er i ledelse nå, og de har ikke til hensikt å la Nor 92 komme tilbake. Det kjempes godt fra begge lag, men GIF begynner nå å ta over mere av spillet. Så kommer rykket fra GIF på 3 minutter, da Erlend utøker ledelsen 1-3 m/pass Audun tid 33.09,  så 1-4 ved Eivind m/pass Erlend tid 35.54 og deretter Anders med 1-5 m/pass Sander Windelstad tid 36.47.  Her taper nok Nor 92 kampen, da de ikke klarte å demme opp for GIF trykket. Tredje perioden blir jevnere, men Nor 92 klarer ikke å hale innpå GIF. Anders setter sin fjerde scoring i kampe m/pass Martin, så en redusering fra Nor 92 og hvor Erlend på en ekeltmansprestasjon setter sluttresultatet til 2-7 i GIF’s favør. En «kjælkete» kamp hvor GIF vinner til slutt.

Onsdag 30. januar og 1/4 finale i regionscupen G15 i Skøyenhallen mot BMIL . GIF har hatt litt problemer med BMIL denne sesongen, og trives ikke så bra i Skøyenhallen.  Dette hadde de kanskje tenkt å «gjørra» no med , da gutta var skikkelig tente før match. BMIL åpner målprotokollen (som vanlig), men GIF har virkelig bestemt seg på å reise «kjærringa» i Skøyenhallen.  De første to periodene kjempes det hardt, og de leder 2-4.  Tredje periode åpner forrykende, da GIF setter 3 kasser på litt over et minutt. Her fikk ikke BMIL keeperen mye hjelp fra sine egne. Dette gjør at GIF overtar kampen fullstendig, og det hele avsluttes når Tommy kaster Olav igjennom i undertall, og som scorer i det siste spilleminuttet av kampen. Seier med 14-4 over BMIl, og vi møter oss selv i semifinalen. I dag kjente vi laget igjen, og det var morsomt å se på.   Ander 5/0 , Martin 1/2 , Sander Windelstad 1/1 , Audun 0/1 , Joakim 0/3 , Olav 3/3 , Erlend 4/1 og vår egen goalie Tommy med 0/1 .

 

← God start for Norge U19 i Polish Cup !   |   GIF signerer en «gammel» maskin! →