4 av 4 på 4 dager for GIF Fighters G15 !

I helgen hadde G15 tre kamper på tapeten hvor alle resulterte i seiere, og i går tirsdag kom den fjerde seieren av fire forsøk på fire dager.

Først ute var GIF Fighters 1, som tok imot BMIL i Lihallen tidlig lørdag morgen i G15-Elite.  Olav vinner droppen med å skyve den inn på BMIL’s halvdel og serverer Eivind, og dermed 1-0 allerede etter 6 sekunder . Deretter viser «sniper’n» vår Anders, at scoringsformen fra Gothia Cup fortsatt er tilstede, og setter to herlige kasser etter 02.41 og 07.05 uass., . Allerede nå  er GIF i føringen med 3-0, og Erlend fastsetter perioden med sin 4-0 scoring etter 17.19 uass..  Solid spill av GIF i første periode og hvor BMIL blir demmet opp for sine mange farlige kontringer. Andre periode er ikke mer enn 15 sek. gammel, før Olav  finner Mikkel denne gang som scorer sikkert. 5-0 og GIF har en solid ledelse. Desverre glipper det litt det neste minuttet,  hvor BMIl reduserer to ganger og det står 5-2 etter 21.15 spilt i andre periode. Motstanderlaget er flinke på kontringer, og her må GIF opp i ringene igjen. Anders øker GIF’s ledelse til 6-2 m/pass Joakim etter 24.22, og Eivind setter sin andre kasse for dagen etter 26.38 uass. og dermed ledelse 7-2. BMIL spiller mann/mann, og GIF har vanskelig til tider for å rulle ball. Dessuten har BMIl ett par gode spillere som gang etter gang setter GIF’s forsvar og keeper på prøvelser, og i buret har de en solid keeper av rang. Det blir redusering av BMIl etter 31.47, men Anders øker GIF’s ledelse til 8-3 m/pass Magnus etter 33.42 og Mikkel øker til 9-3 m/pass Olav etter 35.34 .  GIF konrollerer kampen men BMIL er fortsatt giftige på sine kontringer. BMIL reduserer to ganger i tredje periode, da GIF virker litt fornøyde og ikke har den intensiteten i spillet sitt lenger. 9-5 etter 50.55 i tredje periode, og GIF tar time out. Litt peptalk fra coachene gjør at spillet tar seg litt opp igjen, og etter 55.56 er det igjen Anders som øker GIF’s ledelse til 10-5 uass. . Time out ved BMIl 17.19 , men resultatet står seg til sluttsignalet går.  Godt med seier !!

GIF Fighters 2 dro til Ask for å møte Gjerdrum IL i G15-1.div., og hvor GIF skulle prøve å repetere seieren i Lihallen rett før jul hvor de vant med 4-2.  Skribenten var desverre ikke tilstede, men fikk høre av Coach Hoem at laget gjorde en bra match. Gjerdrum får utv. etter 04.23 (slag), men GIF klarer ikke å utnytte i PP.  Daniel Johansen gir GIF ledelsen 0-1 etter 12.40 uass. , en meget bra enkeltprestasjon. Gjerdrum får igjen utv. etter 14.07 (hardt spill), men GIF omsetter ikke i PP. Så på slutten av perioden er det Magnus som øker til 0-2 m/pass Eivind 19.11 , og GIF går til pause med to måls ledelse. Andre periode, og hvor Fabian Stensberg øker til 0-3 m/pass Magnus etter 21.30 .  GIF får utv. etter 23.57 (hardt spill) , men Gjerdrum får lite til i sin PP. Så mot slutten av perioden viser Gjerdrum takter, da de setter to kasser i løpet av 8 sekunder. 18.32 og 18.40.  2-3, og kampen lever ! Men Mikkel ordner 2-4  to sek. før pausesignal m/pass Fabian , og dermed en liten psykisk overtak for GIF før siste periode. GIF får utv. allerede etter 41.05 (gj.fors.), men Gjerdrum setter ikke i PP. Mikkel gir GIF ledelsen 2-5 m/pass Eivind etter 46.15, og GIF øyner seier.  Men Gjerdrum kommer tilbake, og reduserer til 3-5 etter 50.00.  Det blir mye kriging over hele banen de siste ti minuttene av kampen, og det er GIF som øker til 3-6  ved Fabian m/pass Mikkel etter 59.37.  GIF rir av de siste 23 sek., og vinner til slutt 3-6. Herlig med seier på Ask, da vi tapte bortekampen i fjor.

Søndag, og G15-2 er i kvartfinale i regionscupen mot Holmlia SK på bortebane, og hvor 99 gutta stiller med hele 6 spillere siden 98 gutta har seriekamp i G14 og er opptatt med det.  Holmlia SK tar ledelsen 1-0 etter 07.27 etter litt markeringssvikt i GIF’s forsvar, men GIF har på ingen måte tenkt å gi seg. Gutta fra 99  viser stor glød og innsatsvilje over hele banen, og med nye rekkekonstellasjoner blir det kanskje litt famlende spill til tider.  GIF viser dog at de kan sparke ifra seg, og har ett par gode sjanser. Gøy å se Mikkel og Olav på backplassen sammen igjen, det har blitt noen år siden sist. Mikkel kvitterer for GIF etter 18.59 m/pass Andrè, men HSK øker til 2-1 etter 19.24 og som står seg perioden ut.  Andre periode er bare 30 sek. gammel, da Stian Robøle (99) kvitterer for GIF m/pass Mikkel. Nå begynner 99 gutta virkelig å komme inn i matchen, og nervene har vel begynt å legge seg. De står på over hele banen, og selv om det er HSK som igjen tar ledelsen etter 22.00 , viser de så absolutt at de kan være med å bidra på dette nivået. Mikkel kvitterer på et soloraid fra de bakre rekker etter 22.54 uass. , og vi er igjen like langt i målprotokollen. Lasse Robøle (00) gjør en «zorro» som vi tror er inne, men dommeren godkjenner ikke scoringen. Litt trist, da flere av oss på tribunen mente ballen var inne. Så blir det mye klabb og babb, og med endel avblåsninger til begge sider som lagene etthvert må sone for. Først GIF med to minutter, og deretter HSK med to stykker. Den siste utv. til HSK 30.22, blir omsatt i PP fra GIF til ledelse 3-4 etter at Erlend scorer m/pass Olav.  Resten av andre periode er litt opp og ned, og det er faktisk 99 gutta som yter max og er på hugget. Coach Falkeid tar med seg 97 gutta til peptalk, og Coach Hoem gir 99 gutta info.  Tredje periode og HSK utligner etter 42.46. Her sover vi litt, da en spiller fra HSK får stå ganske umarkert og får lov til å prikke. Mye kjemping over hele banen nå og HSK tar ledelsen 5-4 etter 54.36 ganske nøyaktig på samme måte som ved utligningen tidligere. GIF tar time out etter 56.37 for å prøve å sette ett mottrekk på HSK som nå har lagt seg mere i box.  Ett par gode avslutninger, men de stryker litt utenfor eller skuddet kommer rett i brystkassa på HSK’s keeper. HSK får utv. etter 58.34 (hardt spill), og GIF setter på PP rekka. Det blir ulidelig spennende og jubelen står høyt når GIF kvitter ved Erlend 5. sek.før sluttsignalet gjaller m/pass Olav, og det blir x-tra omgang med 10. min. Sudden Death.  Her blir HSK’s drøm om semifinale en saga blott etter bare 33 sek., da Stian Robøle (99) setter det avgjørende målet  som gjør at GIF går til semifinale m/pass Olav.  En formiddabel kamp på mange måter, og som viser også at det gror godt i GIF’s aldersbestemte klasser og lag. Vi takker Stian Robøle (99) , Simen Andersen (99) , Thomas Hartvig (99) , Ole Bastian Løchen (99) , Lasse Robøle (00) og Mads Dahl (99) for deres innsats, og gratulere laget med semifinaleplass i G15 regionscup.

Tirsdag, og G15-Elite møter HSK i en utsatt hjemmekamp.  Her var ikke skribenten tilstede, men laget hadde stålkontroll i samtlige tre perioder. Kampen blir vunnet med solide 15-1 , og hvor GIF nå tar tilbake ledelsen i serien på bedre målforskjell enn Sveiva.  Erlend 3/4 , Ander 5/1 , Adrian 3/o , Mikkel 1/2 , Eivind 2/0 , Joakim 1/1 , Magnus 0/2 , Tommy 0/1 og Martin 0/1 .  Vi gratulerer med 4 seiere av 4 mulige på 4 dager.

← GIF signerer en «gammel» maskin!   |   7 spillere fra GIF Fighters tatt ut på U19 !!! →