Forza Fighters

Rullators innbød til juleshow

Rullators skulle møte Grei/Målløs i en forhåpentligvis fartsfylt og spennende kamp. Fartsfylt ble det vel ikke, men spennende? Ja, gjett om!

Kampene mot dagens motstander har alltid vært tett og jevne så det er spenning og sitring blant de 1036 betalende tilskuerne. Ved fin telling var det hele 1379 tilskuere å så dagens kamp, men vi kan ikke si det høyt til noen da hallkapasiteten tilsier at vi kun kan ha 550 på tribunen.

 Uansett så var vi så klare som vi kunne bli. Vi har tørket støv av gamle joggesko, knestrømper og nikkers fra 70 tallet. Utstyret er halve jobben er det noen som har fortalt oss og her er vi klare til dyst.

  1. periode

Da det snart er jul lot vi motspilleren vinne droppen slik at alle på laget skulle få kjenne på ballen minst en gang i løpet av kampen. Vi rappet den ganske raskt tilbake og ballen fløt formelig over parketten mellom hjemmelagets spillere. Veldig emosjonelt å se ballen rulle sakte men sikkert fra spiller til spiller før den blir slengt opp på tribunen eller i veggen bak motstanderens mål.

Grei/Målløs fikk nesten ikke låne ballen før vi utførte en fantastisk fin indianer. Vi slo en utrolig dårlig tvers overpasning som selvfølgelig ble snappet opp av en lynrask senter hos motstanderen. Alene med keeper trengte han to sjanser før 0-1 var et faktum. Har vel aldri vært så stille på tribunen noen gang. Hva skjedde og hvorfor skjedde det så sakte?

 Fortsatt ved godt mot kriger våre tapre helter videre og før vi får sukket og stønnet ferdig sitter 1-1. Vill og uhemmet jubel blant spillere og tilskuere. Så fort kan stemningen snu. Vi fortsetter å presse på for å lage mål, men nok en gang kommer en feilpasning. Skuddet utenfra skal selvfølgelig være keepermat, men Pantern var for opptatt med å snakke med dommeren om hva som skulle skje i pausen at han glemte å følge med.

 Pauseresultatet står seg til 1-2. Ikke helt rettferdig da vi hadde 29 skudd på mål og Grei/Målløs hadde 2.

 Pauseunderholdningen var julesanger fremført av vår eminente backrekke for dagen. Vet ikke hvem av gutta som var sopran, men vakkert var det å høre Glade jul firstemt.

 Vi andre var ute i pølseboden for å få oss noe å spise og drikke. Da det var køansamling, ble det ikke tid til taktikkprat i pausen.

  2. periode

Vi fortsatte vår fine trend med herlig spill og flotte feilpasninger. Forskjellen nå var at  feilpasningene ikke fikk fatale følger…… ennå!

Dyktigheten foran mål hos motstanderen ble meget bedre og plutselig hadde vi scoret to fantastiske må og vi var atter i ledelsen. Da er det naturlig å ta en TO, for det har vi sett av de store gutta at vi kan gjøre. Denne pausen ble brukt til å løpe på toalettet for å late vannet og til å smiske med publikum.

Storpillet fortsetter og bølgen går på tribunen. Alle tilskuerne er i fargene grønt, sort og rosa. Siden alle har stilt seg i en på forhånd gitt rekkefølge er det estetisk og rett ut sagt vakkert når bølgen går.  Ser ut som en gresshoppe sverm på tur.

Vi holder ledelsen til pause og vinner skuddstatistikken 48-35.

 Dagens høydepunkt innen pauseunderholdning kommer nå. Vi har leid inn Metallica for å spille en låt for oss og det var heftig. Kostet selvfølgelig litt spenn å få de til Norge for den ene låta, men det var jammen vært hver million! 🙂

  3. periode

Nå er det bare å holde unna og spille 0-0 denne perioden så har vi vunnet kampen tenker vi, men den gang ei.

Vi spiller som sagt siste seriekamp før jul og alle julegavene er ennå ikke delt ut ennå, tydeligvis!!!

Dårlig spill, ikke noe press på ballfører, feilpasninger all mas må jo ende med katastrofe. Før kampen ble det, som vanlig, forklart at det er veldig dumt å sende en pasning fra bak eget mål og 45 grader ut i eget slott. Dette ble utført til 10 blank i stil og der satt 3-3. Massiv buing og ergrelse fra våre spillere.

 Nå blir det liv i leiren for kun 4 sekunder senere ligger nok en gang i motstanderens mål. Vi leder 4-3 og ikke lenge etter på øker vi til 5-3 så nå regner vi seieren som sikret, men så lett skal det ikke bli.

 Fortsatt har våre spillere klokketro på at julenissen kommer til de i år bare de er snille nok. Virker ikke som de har vært snille så langt i år for maken til gavmildhet som nå utspinner seg skal man lete lenge etter.

 Først da to av våre backer roter det fryktelig til slik at Grei/Målløs spilleren får en enkel oppgave med å redusere til 4-5 så noen minutter før slutt gir vi bort ballen nok en gang slik at de kliner ballen i lengste kryss og det er utligning til 5-5….

 Kampen ender uavgjort og det er nok bortelaget som er mest fornøyd med det. Ikke hver gang du får servert 5 mål på sølvfat for det er det de fikk av oss denne gangen. Ut i fra prestasjoene til alle            på rullators kommer det nok mange store og fine pakker under treet i år.

Skuddstatistikken ender på 108-56 så det har da vært noe å gjøre for alle parter. Når det gjelder denne tellingen er det fra referenten sin side litt usikkert på om personen talte antall pasninger og ikke antalle skudd på mål!

Vi må samtidig passe på å takke de fantastiske publikummerne våre som støtter oss i tykt og tynt. Snakket med en del av de etter kampen og de synes vi var veldig dannede og flotte som ga våre motstandere litt psykisk støtte før de harde julebordstidene som venter oss.

Nå er det trening frem mot neste kamp som er på nyåret og da kommer alle med bryl i håret, løstenner og tanpsrayet overkropp.

 

GOD JUL!!

← Julemesse på GIF-huset   |   Lett seier mot Akerselva 2 →