G12 i tidenes mest spennende kamp?

Absolutt!!!

Vi skulle møte Asker lørdag 3/11 og lite visste vi om hvordan denne kampen skulle utvikle seg til tidenes ”rysare”. 1. rekka i dag besto av kaptein Kimsander og Sebastian som backer. Elias i senter og Sondre M. og Lasse (lånt av ’99)som løpere. De satt i gang kampen med et hardt press mot Asker fra start. Dette så lovende ut, men Asker ville det annerledes. De stjal ballen noen sekunder og satt den i mål bak Gard på 1.00 blank. Ja, ja. Ikke no’ problem for oss. Vi fortsatte som vi startet. Hardt press! 2. rekka besto av Erlend og Sindre som byttet på back og løperplass, noe de fant på sjøl. (Det funket bra det gutter!?)  Kennet og Niklas som byttet på venstre løper. Kevin som senter og Petter som back. Her satt nok ikke pasningspillet like bra men innsatsen til gutta sto til gull. Her var det ingen som skulle hvile seg til seier. Litt mer trening på pasninger så hadde vi dominert skikkelig. Lasse serverer Elias 5.28 inn i kampen og vi kan begynne på skratch. Men Asker bruker 30. sek. på ny ledelse. Det står nå 1-2. Og det blir 2-2/2-3 og 3-3. 1. omg. er over og trenerteamet er meget fornøyd med innsatsen til gutta. Planen blir å kværne på som før og være enda mer aggressive i forsvarspillet vårt.

2. periode starter og det blir litt stillingskrig. Det veiver litt frem og tilbake men vi har fortsatt et grep om kampen. Det blir en utvisning på Asker i begynnelsen av perioden. Den rir de av med glans. Ikke mye skjer før halvveis i perioden da Lasse med hjelp av Sondre M. setter inn 4-3. Asker klarer å presse oss litt mer i perioden etter målet og Gard må jobbe litt ekstra. Men ellers er det vel ikke så mye mer som skjer i 2.omg. Vi ber om at gutta skjerper seg litt og viser hvem som skal vinne. Senter får beskjed om å holde litt igjen i forsvar.

3. periode. starter med 4-3 på kampskjema.

Og vi sier takk for følget til Asker! I løpet av 1.38 øker vi ledelsen til 7-3. 7-3målet settes av Kevin assistert av Sindre. Nå har hele kampen (mer eller mindre) vært vår så nå føles dette ganske trygt. Men Asker reduserer gang på gang. Nå skal vi sikre seieren og kaster innpå 1.rekka som ”skal” sette 2 raske kasser. Men som i et mareritt greier de 7-7… Og så, hva skjer….Asker tar ledelsen 7-8. Mot spillets gang.

På 7-7 tenkte vi :Neiii, skal det bli uavgjort etter den innsatsen gutta har vist???? Urettferdig! Arrrgh.

På 7-8 tenkte vi: Åååå, #£*&@$! Nå blir det nok et begredelig tap for et lag vi burde ha slått.

Men gi opp? ALDRI!!! Vi er da Fightere! Nå er det 3.42 igjen. Elias kriger inn 8-8 og vi tenker: Puuhh, da blir det i alle fall uavgjort. Det var da enda godt! Men når det er 2min. igjen får vi frislag litt innpå Askers banehalvdel. Kaptein Kimsander tar kommandoen over frislaget og tenker: Aldri så galt at det ikke kan bli bedre! BANG!!!

………….Oj… Den smalt helt opp i ”korssan” den gitt. Makan til idrettsglede er umulig.

For en lettelse. For en befrielse og veldig, VELDIG fortjent.