Forza Fighters

G15-Rekrutt med målrike seiere .

G15-Rekrutt har gjennomført 3 kamper med solid innsats , og som har resultert i målrike seiere over Drøbak Frogn , Asker og nå sist Bygdø Monolitten 2 . Drøbak Frogn ble beseiret hele 16-2 i Lihallen, deretter borte mot Asker hvor de gikk av banen med 1-21, og nå sist mot Bygdø Monolitten 2 i Skøyenhallen med 1-16. Dette har blitt 6 poeng av 6 mulige, og målforskjell hele 53 – 4 .

G15  mistet mange spillere foran årets sesong med hele 6 spillere, og de savnes dypt i denne NM sesongen. Hospitering fra 98 gutta måtte da til, og de har levert varene til gangs.  G15-2 leder p.d.d. G15-1.div. suverent, med full pott (8 poeng) og med 72-4 i målforskjell.

Her er det nok noen av gutta fra 98 som vil få sjansen å bli med til NM sluttspillet i Stavangerområdet i april neste år , bare laget klarer å kvalifisere seg og spillerne selv viser at de er gode nok for oppgaven. 

Neste kamp i G15-1.div., er lørdag 17. november kl.12.00 i Bækkelagshallen og hvor vi møter Bækkelaget til dyst over 3 x 20 .

← G15-Elite, fortsetter sin seiersrekke !   |   GIF Fighters G.10-2 med seiere i Bækkelagshallen ! →