Forza Fighters

G15-Elite, fortsetter sin seiersrekke !

G15-Elite overbeviser stort denne høsten, og står med full pott etter 5 serieomganger og med en solid målforskjell. Forrige sesong ble det scoret 29 mål på de første 5 kampene, og i år har de scoret 61 mål på de første 5 kamper. Bakover har de sluppet inn 12 mål denne sesongen og det er det samme som fjorårets sesong.

Ull./Kisa ble slått 2-10 i Jessheimhallen, Tunet 3-14 i Høyenhallen , Fet 4-23 i Fethallen , og nå Nor 92 som ble slått 8-2 i Lihallen.  Laget virker meget solid i år og det på alle plasser. Dog skulle man ønske at spillergruppen fra fjorårets sesong var inntakt, men 5 spillere og Tor’ærn valgte det litt annerledes foran denne NM sesongen og de savnes dypt. Kanskje er det håp at en,to eller flere kommer tilbake etter litt pause fra innebandy.

Erlend Bjerknes som kom på sensommeren virker å ha funnet seg til rette i laget, og har vært et friskt pust i hele høst og er en hardtarbeidende poengplukker. Anders Mellum står frem som den notoriske «sniper’n» han er, og bøtter inn det ene lekre goalen etter den andre. Tommy Fjeldaas i buret fikk vi satt noen nåler i , og vips så var han fullt tilbake etter en lei rygglidelse. Han har stått solid til nå og har vartet opp med flere feberredninger. Joakim Løvholm viser backspill av øverste klasse ,og er nå også farlig med fremover i det offensive spill. Magnus Østengen er tilbake på backplass hvor han trives så godt, og dette har vært meget positivt for han selv og laget.  Adrian Hoff er centern med krigerhjerte, en skikkelig fighter som yter maksimalt hver kamp. God fremgang i år. Eivind Brandeggen (kæptn) dedikert til sine oppgaver og laget, og med sine herlige slagskudd. Yter og leder laget som en «sjef» skal gjøre. Audun Moen Hovin er en «evighetsmaskin» som aldri stopper opp. Har vist enorm fremgang i år. Mikkel Lindblad Johansen har kommet seg opp på nivået han til vanlig er, etter en litt treg høst. Har fått igang beina og innsatsen fra start, og da er Mikkel farlig ! . Andrè Mago Pedersen er stor og sterk, og det vises godt i kamper. Gir seg aldri, og er en konstant trussel foran motstanderens mål. Har en meget god innstilling som vil bære han langt. Martin Killingmo har utviklet seg til å bli en back med stort potensiale, og som vi kommer til å få se mer av i tiden som går. Olav Ansnes Falkeid er «servitøren «, og den alltids kreative på banen. Stor spilleforståelse kombinert med gode skudd og til tider geniale passninger. Er tilbake nå etter en liten «down» i høstes. Raymond Dahl Svendsen har slitt med sykdom lenge, og det er godt å se gutten på bedringens vei. Løpsterk og finurlig, og med giftige avslutninger.

Vi gleder oss til resten av sesongen, og hvor vi som tilskuere blir servert den ene «go’biten» etter den andre av dette laget.

← Fire GIF’ere til VM   |   G15-Rekrutt med målrike seiere . →