Forza Fighters

G17 Rekrutt på stø kurs .

G17 Rekrutt har hatt en fin fremgang i høst med gode resultater, og leder nå G17-1.div. per dags dato. Laget har møtt Strømmen borte (4-4),  Fet borte (4-18) og hjemmekamp i Romsåshallen sist søndag mot Ellingsrud (18-1) . Coachene John Hansen og Jan Erik Gulbrandsen virker veldig fornøyde frem til nå, og håper dette vedvarer utover sesongen.  Strømmen ( som vi også spilte uavgjort med første kamp i fjor) satset stort sett på kontringer, men Gif hadde spillet. En god keeper i Strømmen målet,  reddet laget sitt mesterlig til uavgjort også i år.  Gif viste seg ikke helt fra sin beste side, men dette kommer sier Coachene.  Fet i neste kamp ble grei skuring og også mot Ellingsrud. Her kom også reduseringen fra Ellingsrud 4 sek. fra full tid. Litt heldig !

Laget gjør sakene sine meget bra, og begynner nå å fungere bedre og bedre når en tar i betraktning at de ikke trener sammen. Halvparten av spillerne kommer fra G17 og halvparten hospitering fra G15. Mange har jo trent og spilt med hverandre tidligere sesonger, og dette er jo til stor nytte.

Neste kamp møter vi Bærums Verk i Lihallen, hvor vi kan vente oss bedre motstand enn de 2 siste kampene. Så møt opp lørdag 3. november i Lihallen kl.15.00 og support laget !

← GIF Fighters G.10-2 med seiere i Bækkelagshallen !   |   Månedens spiller «Oktober» →