Forza Fighters

Klar seier mot Grei/Målls

Etter siste ukes 2 tap mot heholdsvis Slevik og Tunet var det et revansjesugent hjemmelag som entret Lihallen denne lørdagen. Taktikken var lagt og skulle følges til punkt og prikke. Vi stiller som vanlig med 3 rekker som skal spille hele kampen.

1 periode

Det er bortelaget som starter best og vi er litt avventende. Dog får vi den første sjansen, men det er Grei/Målløs som setter den første scoringen. Sam Jonsson gjør som han pleier og venter ned Andreas før han setter den høyt i mål. Etter dette fortsetter bortelaget å presse, men vi trenger et undertall før vi våkner. Motstanderen får ikke til noe i overtallsspillet og det virker som dette tenner oss. Tommy setter den første kassen for vår del denne ettermiddagen på godt gammelt vis sitter ballen klistret i krysset. Nå tar det ikke lang tid før vi tar ledelsen og den beholder vi ut perioden. Ingen stor periode av noen av lagene, men undertegnede føler seg rolig da han ser at spillet har hevet seg.

2 periode

Perioden starter litt rotete men vi får sveipet inn nok ett mål. Etter dette skal juniorrekka virkelig sette fart. I løpet av 1.50 minutter setter Robin, Kristoffer og Alex hver sin kasse og løpet er kjørt for motstanderen. Vi er nå best i alt og 4 minutter senere setter vi 2 baller til bak Grei/Målløs sin keeper. Før perioden er omme har de redusert en gang og Emilio har pådrat seg en 5 minutter 21 sekunder før perioden er over etter en takling mot vant. Publikum storkoser seg, men er spent på hva utvisningen vil medføre av antall mål i mot.

3 periode

Her var det ingen grunn til bekymring da vi er meget gode defensivt og slipper kun inn 1 mål i dette undertallet. Meget bra gutter og lettelsen er til å ta og føle på. Denne perioden koser vi oss og putter 2 mål til slik at sluttresultatet blir 10-3. En godt gjennomført kamp mot en ikke alt for god motstander for dagen. Uansett er dette en god følelse å ta med seg inn videre, og det er lettere å gå på trening med denne inngangen til neste match som er borte mot Akerselva. Her har vi vel ett og annet å hevne fra i fjor så tenningen skal det ikke stå på.

*** Tommy

** Texnes

* Krippe

← Månedens spiller «Oktober»   |   En svart dag for Rekrutt… →