Forza Fighters

G19 knuste Tunet

Det skulle være en spennende kamp for oss da Tunet stort sett alltid hatt et sterkt G19 lag. Men på søndag var det stort sett bare et lag på banen, dessverre.

Wendelstig sender utpå det jeg vil kalle 2. rekka som tar tak i Tunet og rister dem litt før 1. rekka kommer og fillerister dem litt til. Og sånn fortsatte hele kampen med noen få unntak når Tunetgutta ville besøke Henrik på andre siden av banen. Henrik ville ikke ha besøk og stengte døra.

Det ble ikke en kamp med nerve og spenning som jeg hadde håpet, men det ble mye pent klikk-klakkspill og fine mål fra GIF. Moro var det. Gratulerer til Wendelstig med sin første seier som coach og gutta som dermed har plassert seg på toppen av tabellen. Da er det bare å bli der gutter!

Lykke til videre.

 

 

← SIDEBAR: Nestekamp, pub.20okt kl.18:00   |   SPILLE I GIF FIGHTERS ? Oppstart nye årskull/lag. →