Forza Fighters

Torær’n med «smultring» i sin avskjedskamp i G15 !

Det var med tungt hjerte vi mottok den triste beskjeden fra Tor Martin Kvernhaugen (vår eminente sisteskanse og keeper) , at han legger innebandykarrieren sin på vent og med dette ikke lenger vil ikle seg drakt no 51 for å stille i buret på en innebandykamp. Han vil heretter konsentrere seg om fotball og vi ønsker Torær’n all lykke til med keeperkarrieren. Torær’n har vært vår sisteskanse i mange år, og han kommer til å bli dypt savnet av trenere,spillere og publikum og presterte i sin avskjedsmatch å holde nullen !

G15-2 møtte Sagene IBK i Lihallen lørdag, og det ble en målrik affære. Sagene ble sendt hjem med hele 19 baklengs og hadde ikke sjans på å få ballen i mål bak Torær’n. Samtlige tre perioder var GIF Fighters helt overlegne, og med periodesiffrene (6-0)(7-0)(6-0) var det ingen som helst tvil om hvem som var best. 98 gutta stilte mannsterke opp, og bidro til at denne seiern aldri var truet. Tidvis ble det spilt med mange gode kombinasjoner og med gode avslutninger, og forsvarspillet satt godt.

Vi gratulerer med årets første seier , og gleder oss til mere i denne NM sesongen !

De som spilte var : Tor Martin Kvernhaugen (M) , Joakim Løvholm (K) 4/3 , Raymond Dahl Svendsen 2/2 , Daniel Johansen 2/2 , Jørgen Leth Aulisether 2/2 , Tobias Nielsen 1/3 , Jonas Neskvern 3/0 , Robin Marigård 1/2 , Christian Røed 2/0 , Marius Rustad 1/1 , Fredrik Andersen 1/0 , Adrian Arntzen , Tord Vetle Johansen.

← Rullators JR er klar for ny sesong og har hatt en knallhard oppkjøring før seriestart   |   GIF Fighters G15 med seier mot Sveiva i serieåpningen ! →