Forza Fighters

Rullators JR er klar for ny sesong og har hatt en knallhard oppkjøring før seriestart

De veltrente og kjente spillerne på Rullators Jr. er snart klare for en ny knallhard sesong.

Vi startet oppkjøringen allerede i april måned da vi hadde treff hjemme hos en av stjernene på laget og hygget oss med videoer fra siste sesong.

Alle var enige om at vi skal slite for å bli bedre, men vi skal gjøre alt for at publikum skal få valuta for hver krone de betaler for å se oss.

Første økt startet på Frognerbadet i mai måned. Alle måtte svømme minst 50 meter for å få godkjent. Var kun 4 av 12 spillere som ikke klarte dette og det må vi si oss fornøyde med. Hadde det vært i fjor hadde nok minst halvparten strøket på denne testen. Det var en smilende og stolt gjeng som dro derifra i ren gledesrus.

Neste økt var allerede i slutten av august så vi grudde oss litt alle sammen for hva treneren ville finne på av grusomheter til denne økten.

Denne gangen var det løping som var på tapetet. 2 ganger opp og ned til Prix fra Lihallen. Er han blitt spik spenna gal eller hva tror han at han driver med. Vet at han har vært på noen av Elitelagets treninger men han trenger ikke kopiere deres forferdelige treningsøkter.

 Ok, vi hadde ikke noe valg så vi kom i gamle slitte sandaler, støvler, slalomstøvler og en måtte til og med løpe barbent da han hadde glemt sko. De nye løpeskoene han hadde på seg ville han ikke bruke for da kunne de bli møkkete og det ville lukte tåfis av dem etterpå.

Tydelig at våre keepere ikke hadde løpt mye de siste 20 årene. Den ene, man skal ikke sladre men det var Roy altså, hadde ikke kommet mer enn 40 meter opp i bakken før han spydde for første gang. Alle lo godt av han men de fikk bite det i seg i runde nr. 2. Var 0 av 12 som klarte 2 hele runder.

Alle hadde unnskyldninger som:

          Jeg må på do

          Jeg har strekk i øreflippen

          Mamma har sagt jeg må legge meg tidlig i dag

          Jeg må hjem til kona og lage middag

          Uff så kjedelig….

 Etter denne forferdelige økten nærmet det seg første innebandytrening. Dette blir GØY var en gjengs over kommentar. Vi gledet oss veldig for her skulle det bli skuddtrening.

Alle utenom en av keeperne møtte på trening, men han hadde gyldig fravær. Vi hadde fått en av unggutta på 32 til å notere antall skudd, hvor mange som traff mål, hvor mange som gikk inn og hvor mange vi bommet på mål med. Vi hadde også fått låne en radar som viste hvor hardt vi skjøt.

En kort kommentar på dette er:

3275 skudd på 2 timer.

349 traff mål

127 skudd gikk i mål. 65 av disse var når keeper hadde matpause.

Det var IKKE på grunn av godt keeperspill at det ble reddet så mange skudd. Han satt helt rolig og alle skuddene traff enten han eller i metallet. Uansett synes vi at treffprosenten var bra. Over 10% er jo rett ut sagt glimrende.

Når så radaren nesten ble sprengt da det hardeste skuddet viste seg å holde den fantastiske fart av 33,7 kmt kunne vi ikke annet enn å klappe for hverandre.

 Vi har faktisk hatt nok en økt etter dette og da spilte vi 29 minutter før vi ga oss. Vi ble jo slitne. Bedre å sette seg på sidelinjen med cola og sjokolade og prate om gamle dager…..

 Serien starter for vår del i slutten av oktober så det er på tide å sikre seg billetter allerede nå for her blir det garantert fullt. Vi har tilbud til de 200 første som bestiller billett. De skal få hilse på spillerne før og etter kampen. DET må jo være stort for alle og enhver!

← Old Boys gutta er spent før første seriekamp   |   Torær’n med «smultring» i sin avskjedskamp i G15 ! →