Forza Fighters

GIF Fighters G15 med seier mot Sveiva i serieåpningen !

Med avslutningen på forrige sesong friskt i minne, hvor GIF Fighters og Sveiva knivet hardt om seriegull og gull i regionscupen, trodde man at årets første seriekamp  skulle bli et spennende oppgjør mellom disse to lag. GIF Fighters tok seriegullet på målforskjell forrige sesong, og i finalen i regionscupen var de aldri truet.  Truet ble de heller aldri i lørdagens kamp i Lihallen, hvor GIF Fighters nærmest eide alle tre periodene. Solbakken i Sveivas mål var den som holdt laget sitt inne i første perioden, og var til tider umulig å få hull på. Det var keeperspill av ypperste klasse, og han alene var årsaken til at GIF Fighters ikke ledet med mer enn et mål etter periodens slutt.

Andre og tredje periode, handlet det meste om GIF Fighters. Sveiva var ufattelig bleike, og var ikke i nærheten av tidligere prestasjoner. GIF Fighters vinner andre periode med 2-0, og siste periode med 3-1. Det ble vist godt spill av fighterne i alle faser, fra keeper,back,senter og løper, og resultatet kunne fort vært mye større. Det ble notert 6 forskjellige målgjørere av Fighters, og dette viser hvilken bredde og god spillerstall dette laget har. Erlend Bjerknes debuterte for GIF Fighters, og nettopp mot det lag han meldte overgang fra. Det var vel litt med blandede følelser , at han nettet mot sine tidligere lagkamerater og klubb vil jeg tro.

Dette var en godt gjennomført kamp av GIF Fighters, og hvor de gleder oss på tribunen med glitrende spill. Enkeltprestasjoner og fint lagspill godt kombinert, gjør at dette laget fremstår meget solide i år. Vi gratulerer med seier’n, og gleder oss vanvittig til resten av sesongen.

De som spilte var : Fjeldaas,Brandeggen (K), Dahl Svendsen,Killingmo,Løvholm,Moen Hovin,Ansnes Falkeid,Bjerknes,Mellum,Hoff og Lindblad Johansen. Vi savnet Simble (ikke klar for spill ennå) , Mago Pedersen og Østengen som var på You-Me treff.

← Torær’n med «smultring» i sin avskjedskamp i G15 !   |   Storseier i 1.serierunde!! →