Forza Fighters

Seier i serieåpningen!

20120916-002331.jpg

Fighters gikk av banen med en fortjent 6-2 seier over erkerivalen Sveiva.

Matchen startet nervøst, der ingen av lagene klarer å feste grepet. Sveiva tar ledelsen på frislag 0-1, men minutter etter redusere Norstrøm med en MISSIL i Krysset! 1-1! Mye feil og slurvete spill preger omgangen og ebber ut.

2 periode starter som 1 periode avsluttet, men Sveiva får noen utrolig gavepakker! Falkeid stenger og gjør dette gang på gang! Sveiva store profiler river seg i håret! Siste 10 min kjører Fighters tempo og har mest ball! Sveiva sin keeper gjør en god match og har noen vanvittige redninger. Utrolig nok ender perioden målløs.

Siste perioden starter med et overtall til GIF, BANG etter 34 sek! 2-1, Rongsjord! Sekunder etter 3-1, kontring og Jirving drar seg løs og setter inn sin egen retur! Sveiva går høyt og Fighters spiller seg ut og kontrer, Norstrøm setter dermed enkelt inn 4-1! Pent! Fighters dominerer og spiller nydelig innebandy! Sveiva henger ikke med og ser tunge ut. 9 minutter før slutt får Sveiva sjansen 5 mot 3, men de klarer ikke å tavare på mulighet! Fighters derimot kontrer på 5 mot 4 etter en HELTE innsats! og Evensen gjør ingen feil alene med keeper 5-1! GIF forsetter og valse over Sveiva de siste 8 minuttene. Minuttet før slutt finner Midtsveen litt «alene tid» i slottet, vips 6-1! Sveiva får til en redusering på slutten (6-2), men denne perioden Eide Fighters!

Underholdningsverdien
Terningkast: 4.
Fra to tamme perioder, så eksploderte det i tredje! Endelig fikk man følelsen av at dette var et «DERBY»! Høyt tempo, Knallharde dueller, og mål!

GIF Stjerner

*** Falkeid: Noen fantastiske redninger, spesielt på (1-1). Sveiva’s Jonsson og Bjerknes så rimelig utpsyket!
** Wendelstig: Rolig og stabil, og var som en dirigent!
*Evensen: løp mye og var stor i begge ender av banen.

Dagens overraskelse:
Sindre Buraas (17år)
Han gjennomføre en prikkfri kamp! Solid defensiv og offensiv! Sveiva prøver spesielt å press unggutten i 3 periode, da drar han likså ut sveiva spillerne gang på gang!

Noe ord om motstandern:
Sveiva henger med de første 2 periodene, men
de klarer ikke å henge på tempoøkningen til Fighters i 3 periode og de ser meget trøtt ut. Deres ny keeper var meget god og var deres store spiller. Sletten, Giske, Bjerknes og Jonsson forventes det mer av og var veldig anonyme denne kampen.

← 2. runde regionscup   |   LIVE! GIF Fighters – Sveiva →