Forza Fighters

GIF Fighters G 17 til topps i Plankecup ! ! !

GIF Fighters G17 gikk seirende ut av årets utgave av Plankecup i G19 klassen, der de slo Slevik G19 med 2-1. 

I gruppespillet møtte de Vågsbygd som de slo ganske komfortabelt 12-0, vider Hasle/Løren 96 med 8-2 og finalemotstanderen Slevik G19 med 3-1. Her var de suverene gruppevinner med full pott og med solide 23-3 i målforskjell.

I semifinalen ventet St.Croix IBK G19, og her var det betydelig bedre motstand enn av enkelte av lagene i gruppespillet. GIF Fighters G17 gikk seirende av banen med siffrene 7-6, og i finalen møtte de Slevik G19 som de hadde i gruppespillet og gikk seirende ut av den dysten også.

Vi gratulerer GIF Fighters G17 med GULL i Plankecup, og venter spent på hva dette laget kan få til i denne NM sesongen.

 

← LIVE! GIF Fighters – Sveiva   |   Seier i årets første kamp! →