Forza Fighters

Månendens spiller august!

20120906-172739.jpg

Victor Hammervold Jashari

Månendens spiller blir valgt ut av trenerteamet og blir gitt på bakgrunn av hva personen har levert på banen denne måneden.

Kommentarer:

Pål A.H. Trener: Fantastisk talent! Uredd! Han gjør det enkelt og spiller svært «voksent». Har troen på at han vil få en del spilletid allerede i år og at fremtiden ser svært lys ut!

Raymon Evense Trener: Dyktig og hardt arbeidene! Fra første trening har han levert! Dyktig både med og uten ball! Talentet er stort og jeg tror han kan bare forsette utvikle enda mer, bare han er sulten nok!

Midtsveen, spiller: Spilt knall bra! Ydmyk og solid i det han gjør, og virker svært voksen tross sin unge alder.

Hansa, spiller : Da var jeg som tipset Pål, så jeg viste om hans talent. MEN, at han skulle levere slikt spill, hadde jeg vel ikke drømt om. Han er RÅ TØFF!Han går inn i hver duell med livet som innsats og er is kald med ball. Han er en god back partner, som jeg stoler på. Talentet er stort og jeg har troen på at han vil spille mye allerede i år.

20120906-172820.jpg

← Kurs i GIF Fighters nye hjemmeside!   |   GIF Fighters har trenerforum →