Forza Fighters

Treningshelg i Rommenhallen for G97

GIF Fighters og Sveiva hadde fellestreninger i Rommenhallen denne helgen, og programmet var spennende og variert med mye «happenings» på lørdag, samt treningskamper på søndag.

Lørdag startet med trening fra kl.10.00 – 12.00 , med Frank og Geir Nordseth fra Wang toppidrett innebandylinja. To timer med topptrenere, ga alle gutta et innblikk om hva som kreves for å bli en bedre innebandyspiller.  Her vanket det gode instruksjoner og innebandy knowhow fra to dedikerte trenere, og gutta fikk påfyll i en idrett som bare blir mer og mer krevende m.h.t. ferdigheter,teknikk,kondisjon og ikke minst holdning.

Deretter var det felles lunsj en times tid, før Pål Syversen (U19 landslagssjef) skulle informere om hva som kreves for å nå aldersbestemt landslag og også videre opp mot A-landslag. Dette var nyttig informasjon av U19 landslagssjefen, og som alle gutta tok vel imot.Her fikk de også vite hvordan innebandy spilles internasjonalt, samt hva som kreves for å prestere på et landslag.

Deretter var det tid for fysisk trening, og her ble gutta kjørt hardt etter alle kunstens regler av to personlige trenere som virkelig kunne sitt fag. Det var nok mange som fikk føle på hvordan det er å gå ned i «kjelleren» og smake litt på smerten, og for mange var det kanskje aller første gang å oppleve å bli skikkelig sliten.

Treningen ble avsluttet kl.16.00 , og det var en del gutter som sikkert gikk litt tidligere enn vanlig til sengs denne lørdagen.

 

Søndag var det tid for treningskamper, og hvor Sarpsborg,Asker,Sveiva og GIF Fighters skulle møtes til dyst over 2 perioder a 20 min..  GIF Fighters møtte Sarpsborg i sin første kamp, og her ble det 2-1 i Fighters favør. Tidvis ble det spilt meget bra, og da spesiellt første periode. Så ble det 10 min. pause før Asker inntok banen til kamp. Her ble Asker satt til veggs med hele 12-3 og hvor seier’n aldri var truet. Så en velfortjent lengre pause, hvoretter GIF Fighters og Sveiva skulle møtes i den siste kampen denne søndagen. Her sto Fighters igjen som vinner, da Sveiva ble slått 4-2.

Samarbeidet med Sveiva om denne treningshelgen kan betegnes som en stor suksess, og det ga tydelig mersmak for slike samarbeidsmuligheter innenfor utvikling av spiller og innebandy generelt i fremtiden. Vi takker alle innvolverte i Sveiva for en kjempehelg i Rommenhallen. og hvor vi så absolutt trivdes veldig godt. Dette var KNALLBRA !!!

De som var med på treningshelgen var: Fjeldaas,Østengen,Simble,Andersen,Dahl-Svendsen,Ansnes Falkeid,Lindblad Johansen,Løvholm,Moen Hovin,Brandeggen,Bjerknes,Mago Pedersen,Hoff,Mellum og Killingmo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

← GIF Fighters har trenerforum   |   G 97 til topps i Holmlia Univern Cup ! →