Kampreferat Nacka/Wallenstam-GIF Fighters

GIF sliter i starten av matchen og Nacka får flere sjanser, med Falkeid er GOD. Mot spillets gang scorer Gif først. Nacka svarer byttet etter og lagene er (1-1) like midtveis. GIF sliter med å få opp fart på ball og ben, så Nacka for fritt teste Falkeid gang på gang. GIF får ikke i gang maskineriet og kan takke Falkeid for et heldig 1-1 til pause.

2 periode starter som første, der Nacka styrer spillet. Men Gif kommer in i matchen sakta men säkert?

Dagens blott 16 åriga debutant Viktor visar en härlig inställning och tar för sig ordentligt på sin back plats.

Vilket smittar av sig på det övriga spelarna i laget efter 50mil i buss. GIF tar mer och mer överspelet och lagen känner på varandra och följs åt målmässigt från 1-1 till 4-4 innan perioden var över.

3:e perioden starta GIF bäst och äntligen visar man vilja och skapar fina mål chanser i anfallszon.

Och mycket riktig tar man ledningen med 5-4 och släpper den inte man hinner även gå ifrån till 7-4.

Innan matchen är över och därmed är därmed segern i hamn.

Målskyttar: Anton, wendelstig 2 , midtsveen, glen, Hansa, Robin n.